Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Glem aldrig, hvad de vil have dig til at glemme

Et præcist, hårdtslående minut med Samantha Marika

De, der har begået de kovide forbrydelser mod menneskeheden, tror, at vi har en hukommelse som en guldfisk. Det regner de med. De lyver gentagne gange og benægter de ting, som de har sagt og gjort. Her er et intenst minut fra en meget klog ung kvinde, Samantha Marika. Samantha taler fra et USA-perspektiv, men vi har disse covid-kriminelle i alle vores lande. De burde have fået retfærdighed, og vi burde have fået retfærdighed, og vi burde være sluppet af med dem og have opbygget en bedre fremtid.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk