Dr. Mark Trozzi

Will Dove, der har overlevet kræft i fase 4, interviewer Dr. Rob Verkerk

Hvordan opnår vi immunforsvaret og overlever selv i en tid med tvangsindsprøjtninger og biologiske våben?

De tvungne covidinjektioner har alvorligt skadet folks immunsystem. Slangehovederne i biovåbenindustrien, som bragte os SARS C0V2 og injektionerne, er stadig på fri fod og styrer de fleste af den gamle verdens systemer. Hvem ved, hvad de vil lancere mod os næste gang?

Uanset om vi er injiceret eller ej, har vi alle masser af grund til at søge oplysning om at maksimere vores immunforsvar. Dette interview er et godt udgangspunkt. Den undersøgende journalist Will Dove er en sjældenhed; han er en stærk og veltrænet overlever af kræft i fjerde stadie. Dr. Rob Verkerk PhD er en ekspert i verdensklasse inden for menneskelig sundhed, som jeg har dyb respekt for.

Diskussionspunkterne omfatter:

  • Hvordan skal vi imødegå immunforstyrrelsen?
  • Hvordan kan vi omvende fortællingen?
  • Hvordan hænger c-19 variantudvikling og modstandsdygtighed sammen?
  • Hvad med mere alvorlige sygdomme (som Marburg) i det forstyrrede immunforsvar?
  • Hvad er metabolisk fleksibilitet?

Dr. Rob Verkerk har en dyb videnskabelig viden og en dyb respekt for naturen. Han er grundlægger af Alliance for Natural Health International. Jeg anbefaler på det kraftigste Dr. Verkerk og ANH International som en fantastisk kilde til sundhedsrådgivning, baseret på visdom og detaljeret forskning.

Iron Will Dove er grundlægger af Et stærkt og frit Canada. Han er en bemærkelsesværdig stærk og veltrænet kræftoverlever i fjerde stadie og en ægte undersøgende journalist, der er engageret i at afsløre sandheder og bringe menneskerettigheder og retsstatsprincipper tilbage til Canada. Et stærkt og frit Canada leverer i alle disse henseender.

Her er et andet stykke af det seneste interviewmateriale fra Dr. Verkerk med Iron Will. Denne del har titlen Først må du ikke gøre skade" ELLER "Utilsigtede hændelser er følgeskader. Denne diskussion om covid 19-injektionerne besvarer spørgsmålene: Hvad er de usynlige signaler, der endnu ikke er set? Hvordan er sundhedssektoren ved at slå sig selv ihjel (med manglende PV)? Hvordan er Afrika kontrolgruppen for verdens største eksperiment? Hvad er spidsproteinsygdom, og hvilke risici for fertiliteten udgør c 19-indsprøjtningerne?

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk