Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Et dybt dyk ned i de kovide forbrydelser mod menneskeheden

Patientforræderi: Korruptionen i sundhedsvæsenet, informeret samtykke og forholdet mellem læge og patient.

Denne detaljerede artikel, som er udarbejdet i fællesskab af af 19 højtstående læger og advokater, og som i sidste ende opfordrer til retsforfølgelse af mange af de højtstående koide forbrydere. Det gælder også de medicinske myndigheder som f.eks. læge- og kirurgkollegierne, der har forfulgt mange gode læger, herunder mig selv, for enhver handling eller ethvert ord, der modarbejder den kriminelle covid-dagsorden. Blandt forfatterne til denne fremragende artikel er James Thorp, Thomas Renz, Christiane Northrup, Charles Lively, Peter Breggin, Richard Bartlett, Neil Karrow, Steve Kirsch, James Welsh, Phil Euell, Ryan Cole, Jeff Childers, Bryan Ardis, Benjamin Marble, Eric Feintuch, den canadiske læge Daniel Nagase, Richard Urso, Paul E. Marik og Peter A. McCullough. Kilde The Gazette of Medical Sciences

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk