Et dybt dyk ned i de kovide forbrydelser mod menneskeheden

Patientforræderi: Korruptionen i sundhedsvæsenet, informeret samtykke og forholdet mellem læge og patient.

Denne detaljerede artikel, som er udarbejdet i fællesskab af af 19 højtstående læger og advokater, og som i sidste ende opfordrer til retsforfølgelse af mange af de højtstående koide forbrydere. Det gælder også de medicinske myndigheder som f.eks. læge- og kirurgkollegierne, der har forfulgt mange gode læger, herunder mig selv, for enhver handling eller ethvert ord, der modarbejder den kriminelle covid-dagsorden. Blandt forfatterne til denne fremragende artikel er James Thorp, Thomas Renz, Christiane Northrup, Charles Lively, Peter Breggin, Richard Bartlett, Neil Karrow, Steve Kirsch, James Welsh, Phil Euell, Ryan Cole, Jeff Childers, Bryan Ardis, Benjamin Marble, Eric Feintuch, den canadiske læge Daniel Nagase, Richard Urso, Paul E. Marik og Peter A. McCullough. Kilde The Gazette of Medical Sciences

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk