Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Uoplyst samtykke | Filmpremiere

Se denne fantastiske 3 1/2 minutters filmtrailer

Uninformed Consent er et dybdegående kig ind i Covid 19-fortællingen, hvem der styrer den, og hvordan den bruges til at injicere en uprøvet ny teknologi i næsten alle mennesker på planeten. Denne film udforsker vores nylige tab af menneskerettigheder, samtidig med at den væver den ødelæggende virkning af mandater og den dybt stærke historie om en mands tab ind i filmen. Hør sandheden fra læger og videnskabsmænd, der ikke er bange for at stå op imod Pathetic-Big-Pharma og den onde "Elite"-klasse, der profiterer af disse mandater.

Verdensomspændende filmpremiere på Uninformed Consent

Lørdag den 23. juli 2022 kl. 19.00 EDT Tag med os sammen med Vaccine Choice Canada til den eksklusive verdensomspændende premiere med filmskaberen Todd Harris, producenterne, lægerne og gæsterne!

Tilmeld dig til premierearrangementet og støt uafhængige filmskabere: https://UninformedConsent.Librti.com

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk