Stop skuddene. Red børnene

Den canadiske Covid Care Alliance 14 minutters præcis og kortfattet video: Stop the Shots.

Her er kortfattet, præcis og ærlig information fra Canadas bedste eksperter i Covid-19, Canadian Covid Care Alliance. Liv kan blive reddet. Se venligst med og del den; især med forældre, der måske er på nippet til at begå en alvorlig fejltagelse og få deres børn sprøjtet ind.

Kære forældre,

Før du lader dit lille barn få en COVID-19-indsprøjtning, skal du stoppe op og undersøge sagen nærmere. Du skylder dem at sikre dig, at du ikke udsætter dem for en uacceptabel risiko for en lille eller ingen fordel.

Her er også en usædvanlig informationspakke fra CCCA: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/07/CCCA-Stop-the-Shot-Video-Presentation-July-15-2022.pdf

CCCA er en alliance af mere end 500 uafhængige canadiske læger, videnskabsfolk og sundhedspersonale, der har forpligtet sig til at give den canadiske offentlighed oplysninger af højeste kvalitet og afbalanceret evidensbaseret information om COVID-19, så antallet af hospitalsindlæggelser kan reduceres, liv reddes og vores land kan genoprettes sikkert så hurtigt som muligt.

The CCCA har mange gode ressourcer til at hjælpe dig. Deres forskning og arbejde er i gang. CCCA er et troværdigt canadisk aktiv som er værd at deltage i og støtte.

Tak fordi du fortsætter med at studere, dele og støtte vores arbejde. - Mark Trozzi MD

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk