Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hvordan Covid "vacciner" lammer immunsystemet | Del 5

Positive HIV AIDS-tests, "vaccine" induceret erhvervet immunitetsmangelsyndrom og ekstrem sårbarhed over for kræft

Beskrivelse

I denne femte og sidste del af serien forklarer Dr. Trozzi, hvordan covid-"vaccinerne" forårsager positive HIV-AIDS-resultater hos nogle mennesker, men mere alarmerende er det, at de forårsager dybtgående skader på immunsystemet. Dette skaber en tsunami af smitsomme sygdomme og gør ofrene meget mere modtagelige for kræft og død.

En særlig tak til Iron Will og Strong and Free Canada for at have gjort denne serie mulig. Vær venlig at henvende dig til besøge deres websted for mere god uafhængig journalistik, og abonnere på deres rumble-kanal.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk