Dr. Mark Trozzi

Hvordan Covid "vacciner" lammer immunsystemet | Del 5

Positive HIV AIDS-tests, "vaccine" induceret erhvervet immunitetsmangelsyndrom og ekstrem sårbarhed over for kræft

Beskrivelse

I denne femte og sidste del af serien forklarer Dr. Trozzi, hvordan covid-"vaccinerne" forårsager positive HIV-AIDS-resultater hos nogle mennesker, men mere alarmerende er det, at de forårsager dybtgående skader på immunsystemet. Dette skaber en tsunami af smitsomme sygdomme og gør ofrene meget mere modtagelige for kræft og død.

En særlig tak til Iron Will og Strong and Free Canada for at have gjort denne serie mulig. Vær venlig at henvende dig til besøge deres websted for mere god uafhængig journalistik, og abonnere på deres rumble-kanal.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

1 kommentar

  1. Dr. Trozzi, mange tak for videoen, jeg lærte en masse, da læringsprocessen blev gjort lettere ved hjælp af videografikken. Jeg har dog et spørgsmål. Du siger (i et par af disse segmenter), at det medfødte immunsystem kan identificere ikke-menneskelige ting, men mener du ikke-menneskelige ting *eller* ikke-selv? Hvis det betyder noget, og immunsystemet identificerer ikke-selv, undersøger det så yderligere og skelner mellem ikke-menneske (dvs. partikler lad os sige af grafen, metaller eller noget fremmed, der ikke er menneskeligt materiale) versus ikke-selv, som måske er menneskeligt, men ikke selv DNA/genkendt materiale? jeg var bare nysgerrig. hvis der er differentiering, hvad sker der så med fremmed ikke-selv materiale, der ikke er menneskeligt - hvordan kan kroppen bestråle det, hvis det ikke kan nedbrydes? (i tilfælde af at der var noget fremmed derinde, som ikke engang hørte hjemme i en medicin... som om det nogensinde ville ske, ikke sandt!!) mange tak.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk