Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hvordan Covid "vacciner" lammer immunsystemet | Del 3 af 5

Antistof-afhængig forstærkning

Om denne video

Her er den tredje af fem korte videoer, der forklarer, hvordan de tvungne covidinjektioner skader ofrenes immunsystem og gør dem mere sårbare over for: coronavirus og andre infektioner samt kræft. Viden er magt. I denne tredje video forklarer jeg Antibody Dependent Enhancement: en proces, hvorved de antistoffer, der produceres som reaktion på covid-injektionerne, paradoksalt nok styrker coronavirusser til at forårsage mere alvorlige infektioner med højere dødelighed.

Tak Jernvilje og et stærkt og frit Canada for samarbejdet om at producere denne femdelte serie.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk