Dr. Mark Trozzi

To elefanter, som de vil have os til at ignorere | Dr. Rob Verkerk PhD

Stor indsigt i immunitet, sygdom og sundhed på under 7 minutter fra Dr. Rob Verkerk PhD og ANH International

Tak til Dr. Rob Verkerk og holdet hos ANH International. Denne korte video følger historien om sygdomsbegrebet fra for længe siden til nutiden. Den afslører de vildfarelser, der har været grundlaget for mange farlige moderne metoder, og giver ærlig og enkel indsigt i, hvordan man opnår et godt helbred og samtidig undgår sygdom; alt sammen på under 7 minutter.

Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Stifter, administrerende og videnskabelig direktør for Alliance for Natural Health

I over tre årtier har Rob Verkerk udviklet et intimt forhold til de snævre bånd mellem videnskab og lovgivning, mellem den akademiske verden og industrien, mellem regeringen og befolkningen - og ikke mindst - mellem menneskets indre og ydre miljø. Han har en master- og en doktorgrad fra Imperial College London, hvor han også arbejdede som postdoc i 7 år.

I 2002 grundlagde Dr. Verkerk Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) og har siden da fungeret som dens administrerende og videnskabelige direktør. Han har ledet retssager for at beskytte retten til naturlig sundhed og har ført kampagne mod fluoridering af drikkevand og genetisk modificerede afgrøder. Han har også været medvirkende til at afdække begrænsningerne i den klassiske risikoanalyse, som de offentlige myndigheder anvender på fødevarer og naturlige sundhedsprodukter, og han er en anerkendt pioner inden for udvikling af nye, videnskabeligt rationelle metoder til analyse af risici og fordele. Han er også videnskabelig direktør for ANH-USA.

Dr. Verkerk har skrevet omkring 60 artikler i videnskabelige tidsskrifter og konferenceprotokoller og bidrager regelmæssigt til magasiner og andre populære medier. Han er en dygtig og inspirerende taler og formidler af en lang række emner vedrørende bæredygtighed inden for sundhedspleje, landbrug, fødevarekvalitet og beslægtede områder.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk