Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

To elefanter, som de vil have os til at ignorere | Dr. Rob Verkerk PhD

Stor indsigt i immunitet, sygdom og sundhed på under 7 minutter fra Dr. Rob Verkerk PhD og ANH International

Tak til Dr. Rob Verkerk og holdet hos ANH International. Denne korte video følger historien om sygdomsbegrebet fra for længe siden til nutiden. Den afslører de vildfarelser, der har været grundlaget for mange farlige moderne metoder, og giver ærlig og enkel indsigt i, hvordan man opnår et godt helbred og samtidig undgår sygdom; alt sammen på under 7 minutter.

Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Stifter, administrerende og videnskabelig direktør for Alliance for Natural Health

I over tre årtier har Rob Verkerk udviklet et intimt forhold til de snævre bånd mellem videnskab og lovgivning, mellem den akademiske verden og industrien, mellem regeringen og befolkningen - og ikke mindst - mellem menneskets indre og ydre miljø. Han har en master- og en doktorgrad fra Imperial College London, hvor han også arbejdede som postdoc i 7 år.

I 2002 grundlagde Dr. Verkerk Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) og har siden da fungeret som dens administrerende og videnskabelige direktør. Han har ledet retssager for at beskytte retten til naturlig sundhed og har ført kampagne mod fluoridering af drikkevand og genetisk modificerede afgrøder. Han har også været medvirkende til at afdække begrænsningerne i den klassiske risikoanalyse, som de offentlige myndigheder anvender på fødevarer og naturlige sundhedsprodukter, og han er en anerkendt pioner inden for udvikling af nye, videnskabeligt rationelle metoder til analyse af risici og fordele. Han er også videnskabelig direktør for ANH-USA.

Dr. Verkerk har skrevet omkring 60 artikler i videnskabelige tidsskrifter og konferenceprotokoller og bidrager regelmæssigt til magasiner og andre populære medier. Han er en dygtig og inspirerende taler og formidler af en lang række emner vedrørende bæredygtighed inden for sundhedspleje, landbrug, fødevarekvalitet og beslægtede områder.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk