Dr. Trozzi & Reiner Fuellmich | Covid Investigative Committee

Verdens mest succesfulde gruppesøgsmålsadvokat interviewer Canadas læge, der har slået alarm på skadestuen.

Her er en hurtig, uhøjtidelig samtale om den covidiske sandhed, hvor beviser bliver afsløret og der bliver gjort en hård indsats mod den kriminelle covidiske virksomhed.  

Det var en stor ære at være sammen med Dr. Reinner Fuellmich, den mest succesfulde gruppesøgsmålsadvokat i historien. Han sagsøgte med succes Volkswagon, Deutsche Bank og andre korrupte økonomiske giganter. Han lagde deres ulovligt tjente penge tilbage i lommerne på deres ofre.  

Denne mester er fuldt ud dedikeret til at standse de covidiske forbrydelser mod menneskeheden. Han har indsamlet de mest omfattende beviser og video-vidneudsagn mod den kriminelle covid-virksomhed. Jeg er glad for at kunne lægge flere beviser på hans bord og dele indsigt sammen. Jeg er sikker på, at du vil nyde denne samtale og blive opløftet af at se os afsløre og lægge strategier for at retsforfølge de covidiske kriminelle.

Dr. Mark Trozzi Corona Investigative Committee Session 104: Den blå blomst. 13. maj 2022
Den fulde session omfatter: Senator Malcolm L. Roberts, Dr. Naomi Wolf, Freddie Ponton, Dr. Mark Trozzi og Dr. Martin Schwab
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk