Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Optimisme, men ingen vrangforestillinger. Opdatering fra Dr. Trozzi

Kort videomeddelelse med en vurdering af vores nuværende situation og strategier

Det er nu mere end to år siden lanceringen af covid-crimes-against-humanity, og næsten halvandet år siden jeg forlod Ontarios korrupte medicinalindustri, sagde farvel til min indkomst og engagerede al min tid, energi og ressourcer i denne kamp.  

Jeg er fortsat fuldt ud engageret. Her er min korte, ærlige opdatering af situationen.

Jeg sætter pris på jeres tid og støtte.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Отправляя эту форму, вы соглашаетесь получать маркетинговые электронные письма от: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Вы можете отозвать свое согласие на получение электронных писем в любое время, воспользовавшись ссылкой SafeUnsubscribe®, расположенной в нижней части каждого письма. Электронная почта обслуживается компанией Constant Contact
da_DKDansk