Verdens største Ivermectin-forsøg viser, at Ivermectin-profylakse virker

Desuden afsløres videnskabelig korruption i tidligere velrenommerede tidsskrifter, og betydningen af metanalyser forklares.

Coronavirusser og ACE2-receptorer

De tvungne covid-19-injektioner eller såkaldte "vacciner" er giftige og dødelige. De hverken forhindrer infektion eller stopper overførsel af covid-19-varianter.

I mellemtiden forebygger det billige og sikre lægemiddel ivermectin sygdomme og reducerer antallet af hospitalsindlæggelser og dødsfald.

Dr. Lucy Kerr er grundlæggeren af Doctors for Life Brazil. Den 4. april 2022 præsenterede Dr. Kerr det største ivermectinforsøg i verden nogensinde: Ivermectin-profylakse anvendt til COVID-19: En bydækkende, prospektiv observationsundersøgelse af 223.128 forsøgspersoner ved hjælp af propensity score matchning til generalforsamlingen i World Council For Health. I dette forsøg blev der tilbudt sikre profylaktiske ivermectindoser til befolkningen i Itajai i Brasilien fra juli til december 2020. Den anvendte profylaktiske dosis ivermectin var blot 0,2 mg pr. kg i to på hinanden følgende dage, gentaget med 15 dages mellemrum. 159 561 personer blev inkluderet i analysen: 113 845 (71,3%) ivermectinbrugere og 45 716 (23,3%) ikke-brugere. Ivermectin-profylakse alene reducerede infektioner med 44%, hospitalsindlæggelser med 56% og dødsfald med 68%.

I denne WCH-video, der starter ved 17:20, afslører den brasilianske endokrinolog Dr. Flavio Cadegiani, grundlægger, præsident og medicinsk direktør for Corpometria Institute, den ekstreme skævhed og åbenlyse vildledning, som tidligere troværdige medicinske tidsskrifter benytter sig af. Dr. Cadegiani forklarer, hvordan omhyggelige undersøgelser, der viser fordelene ved ivermectin og andre genanvendte lægemidler til behandling af covid-19, afvises og undertrykkes, mens undersøgelser af dårlig kvalitet, der hævder, at disse behandlinger er ineffektive, fremmes. Dette er videnskabeligt bedrageri, der forårsager død og skade.

Hvorfor sker dette? Den "pandemiske" undtagelsestilstand og den politiske dagsorden, som den tjener, kan ikke opretholdes, hvis der findes en effektiv behandling som ivermectin. Desuden ville en anerkendelse af sikre og effektive behandlinger for covider udelukke "tilladelse til nødanvendelse" af de farlige eksperimentelle genetiske injektioner, der påtvinges masserne.

Endelig forklarer Dr. Tess Lawrie på 35:00 kort vigtigheden af metanalyser for at undgå forvirring som følge af undersøgelser med negative konklusioner på trods af positive data.

Dr. Kerr og Dr. Cadegiani besvarer spørgsmål fra kl. 40:00

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk