Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Australien | Covid Under Question Inquiry Komplet videosamling

"COVID UNDER QUESTION" er en undersøgelse på tværs af partierne under ledelse af senator Malcolm Roberts af den australske regerings reaktion på COVID-19. Den blev afholdt den 23. marts 2022. Her er det indekserede videobibliotek med de læger, videnskabsmænd, eksperter, økonomer og andre personer, der talte ved arrangementet. Dette omfatter Dr. Tess Lawrie, Dr. Peter McCullough, Dr. Kat LIndley, Dr. Pierre Cory, Dr. Robert Brennan og mange andre).

Indledning af senator Malcolm Roberts:

Indholdsfortegnelse

Omkostningerne ved at ignorere den virkelige videnskab

De erhvervsmæssige og professionelle omkostninger

"Vaccine"-skader

De regulerende organers mangler (TGA, CDC)

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk