Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Repræsentant Thomas Massie beskytter mødre mod FBI-mærkning

Der er gode politikere, der kæmper mod Big Pharmas sumpvæsner i Washington. Se dette 4 minutters klip af Rep Thomas Massie taler i kongressen. Massie har været USA's repræsentant for Kentuckys 4. kongresdistrikt siden 2012. Massies korte tale minder os både om, hvad fornuft er, og viser, hvor korrupte vores fjendtligt besatte regeringer og institutioner er blevet. Lad os tage vores lande og vores verden tilbage.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk