Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

April 11, 2022 Dr. Trozzi er vært for WCH's generalforsamling

I dag, den 11. april 2022, er Dr. Trozzi vært for World Council for Health's generalforsamling kl. 14.00 EDT Toronto tid. Vi vil høre dybtgående beviser og analyser af politiske aftaler i baglokalerne rundt om i verden, som sælger os alle ud, underminerer national suverænitet og menneskerettigheder og skaber et dystopisk autoritært mareridt, som vi må stoppe. Tilmeld dig her

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk