Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Mød den canadiske whistleblower Dr. Christopher Shoemaker MD

Her er Dr. Peter Breggins nylige interview med den canadiske læge og sandhedsfortæller Dr. Christopher Shoemaker

En engageret canadisk læge, der er en stille og rolig mand, fremlægger data, der burde stoppe COVID-"vaccinationen" af børn verden over. I dette interview med Dr. Breggin begynder Christopher Shoemaker MD med at beskrive de hidtil usete og katastrofale forbud mod at give ordentlig medicin til COVID-patienter. I anden halvdel præsenterer han en overvældende række data, der viser, at det faktisk hjælper børn og samfundet, at børn får COVID, mens COVID-"vacciner" er dødelige og øger dødsraten for børn, unge og unge voksne enormt. Blockbuster-konklusioner præsenteres med en erfaren og kyndig læges ro. Hvis du ser dette interview, ved du med sikkerhed, at disse vacciner er ubrugelige for børn og unge voksne, samtidig med at de på tragisk vis dræber betydelige procentdele af dem.

Dr. Peter Breggin, som gennemførte dette interview med Dr. Christopher Shoemaker, er forfatter til "COVID-19 og de globale rovdyr: Vi er byttet

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk