Dr. Paul Alexander "De har låst os inde, så lad os låse dem inde!"

Frihedskonvojen og Dr. Paul Alexander angriber fremad!

Vi er helt vilde med Dr. Paul Alexander. Vi er så taknemmelige for at have ham iblandt os. Vi beder om fortsat beskyttelse, velsignelse og vejledning for ham og hans familie.

Dr. Alexander har stået imod det kriminelle covid-firma og har strengt holdt sig til og delt sandheden. Han har ikke vendt sig fra sandheden på trods af dødstrusler, voldsomme propagandakampagner og økonomisk og professionel forfølgelse.   

Han tjente trofast den canadiske Truckers Freedom Convoy, som bragte så meget kærlighed og fred til vores nations hovedstad, indtil kriminalitetsminister Trudeau beordrede feje og voldelige overfald på folket. Uanset denne patetiske kriminalminister er frihedskonvojen vokset og spredt rundt om i verden, herunder hos vores fætre sydpå i USA.

Dr. Paul Alexander er der hele vejen igennem, han står i kulden, rejser gennem natten, savner sit hjem, men beskytter og tjener rigtige mennesker, tjener dem med viden, sandhed, kærlighed og visdom.  

Her er en ti minutters video af Dr. Paul Alexander, der taler til de gode folk fra Freedom Convoy USA i Hagerstown, Maryland, for ganske nylig den 11. marts.

Sandfærdig og lidenskabelig; dette er en episk tale!

Vi kan abonnere på, følge og støtte Dr. Paul Alexander direkte på hans substock-side:  https://palexander.substack.com/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk