Brigette Belton | En jernklædt og ægte frihedshelt

Trudeau, der er trustfondsmillionær og vrangforestillet psykopat, der er blevet diktator, står på nakken af canadierne, især almindelige mennesker, der ikke vil underkaste sig.

Mød Brigette Belton

Netop udgivet. Fra et hemmeligt sted interviewede Iron Will fra Strong and Free Canada lastbilchaufføren og menneskerettighedsaktivisten Brigette Belton, en ægte canadisk græsrodshelt. Brigette er en af initiativtagerne og deltagerne i den ekstremt fredelige og kærlige Frihedskonvoj i 2022, som blev voldsomt knust af politiet, der fungerede som Trudeaus gorillaer.  

Brigette tør stå op for sine ukrænkelige rettigheder. Hun giver udtryk for andre holdninger end dem, som Klaus Schwab, Soros og Gates uddelegerer til Trudeau. Ligesom andre menneskerettighedsaktivister i Canada under Trudeaus besættelse lever Brigette nu med truslen om fængsling, og derfor er dette interview ikke blevet foretaget på et hemmeligt sted. Hun og hendes families bankkonti er også blevet indefrosset.

Brigettes konti er ikke fyldt med beskidte millioner som Trudeau's; men hun skal finde måder at betale deres månedlige realkreditlån på, beholde deres hjem og brødføde deres familie og hund på.  

Trudeau er en forkælet og berettiget trustfondsmillionær. Han har ingen idé om, hvad det vil sige at arbejde, bekymre sig om at have råd til at købe ind eller betale husregninger. Han er rig fra fødslen og tjener massivt på at tjene fjendtlige udenlandske enheder (Big Pharma, WEF, FN, George Soros, Bill Gates), mens han sælger ud af canadierne og håner det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder.

Det er modbydeligt, at det canadiske politi nu bliver brugt som våben mod arbejderklassens helte som Bridgette, mens tusindvis af gyldige kriminelle klager mod Trudeau ignoreres.

Det er også modbydeligt, at militæret tilsyneladende ikke gør noget for at redde canadierne fra Trudeau og hans onde udenlandske marionetmænd.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk