En mørk dag i Canadas historie | Politiet brutaliserer befolkningen

Tyranni og brutalitet til skue. Politiet udtømmer deres mulighed for at vælge frihed frem for frygt

Politibrutalitet i Ottawa, 18. februar, 2022

Den 18. februar 2022 vil gå over i historien som en mørk og tragisk dag i Canadas historie, hvor tyrannisk regerings overgreb og politibrutalitet fik fredelige demonstranter til at blive ulovligt arresteret, og nogle blev slået og trampet ned af politiet på hesteryg.

Fredelig senior trampet ned af berideret politi

Fredelig senior trampet ned af politiet til hest: "I knuser mit hjerte! [Denne bevægelse] er fred, kærlighed og lykke. Vi er en fredelig protest!"

Dr Trozzi 19 feb 2022 Freedom Convoy tale: "Justin Trudeau og Chrystia Freeland er de farligste voldsforbrydere i Canada lige nu"

Dr. Paul Alexanders budskab:

Jeg kan ikke sige mere i dag; jeg måtte flytte fra den røde spærrezone i morges, da jeg var truet; dette er meget flydende, anspændt, meget alvorligt, politiet gør sit bedste., men har været bedt om at krænke mennesker.

Man kan ikke bebrejde politiet, for de bor i de samme lokalsamfund, og de arbejdede så godt sammen med lastbilchaufførerne. Min rolle har været videnskabelig, en rolle, der støtter Peckford og lastbilchaufførerne.

Lastbilchaufførerne har vundet, for regeringen, Trudeau har aldrig forhandlet med dem og måtte ty til råstyrke for at flytte dem og få dem ud ... Ingen forhandling, kun råstyrke, så regeringen har faktisk tabt fuldt ud; man er nødt til at se på det store billede her ...

Det er svært, hvad politiet gør; det er helt klart ulovligt; de bør træde tilbage; de bør tænke på alle de uvaccinerede vognmænd, der har taget stilling og risikerer at miste alt... Deres levebrød... Politiet må tage stilling og stå sammen og sige "det er forkert!" Jeg mener det ... og hvis de mistede deres job, ja, så må vi tage os af det, når mange har mistet deres job ...

Dem, der foretager anholdelserne, er jeg meget bekymret og forarget over. Trampning med heste osv. Det er ødelæggende. Jeg er chokeret over dette, for det er meningen, at de skal opretholde og håndhæve loven, ikke ulovlige handlinger dikteret af en uretmæssigt forstyrret regering. Jeg håber og beder til, at de ser lyset hurtigt og øjeblikkeligt.

Jeg elsker den blå farve, jeg støtter politiet, jeg starter der, og jeg er fuldt ud oplysende. Men jeg ved, når de tager fejl, og her er de. De må være villige til at stå sammen nu og sige NEJ til Trudeau-regeringen.

Hvis politiet gik sammen i samme antal som lastbilchaufførerne, ville det være en forandring og vil være med til at løse problemet. Der er intet ulovligt eller forkert i det, som vognmændene gør, det ved jeg, fordi jeg er her.

Alle skal vælge deres integritet, men på et vist niveau skal politiet vælge. At beholde sit job er ikke det eneste, vi kæmper for i livet, men samtidig er det svært for dem og hærger dem, jeg har talt med mange.

Regeringen, Trudeau gjorde dette; det er psykopati. De liberale parlamentsmedlemmer må nu tænke på partiets langsigtede overlevelse under ham og på de kommende valg. Ja, i kassen løser vi masser og også i domstolene. Vi må også blive ved med at forsøge ved domstolene, hvor korrupte de end synes at være.

I dag var en af de mørkeste dage i Canadas historie. Trudeau bringer mig nu til tavshed. Jeg er en trussel med mine ord og min forståelse af videnskaben og alle COVID's fejltagelser, fra lockdowns til "vacciner". Du sidder tilbage, alle sundhedsembedsmænd vrider sig som contortionister og forsøger at fortælle dig "ok, vi bør bevæge os fremad nu, og det ser ud til at blive sikkert nu". De løber væk, for vi har straffet dem åbent og vil fortsætte med at straffe dem, de er fejlslagne og korrupte sundhedsmyndigheder, de føderale, de provinsielle og de kommunale; korrupte uduelige, uvidenskabelige, uforsvarlige og farlige fjolser. Untermensche. Det er deres politik, der har skadet tusindvis af canadiere, herunder dræbt tusindvis. Denne lastbilchaufførprotest er større end protesten, den handler om selve hjertet og sjælen i Canada og om, hvordan det vil se ud i fremtiden. Men tag ikke fejl, lastbilchaufførerne styrer verden!

Som videnskabsmand er jeg forarget og vred over det, som regeringen har gjort i dag i Ottawa, for de har ingen videnskab på deres side, og virkeligheden er, at kampen drejer sig om en politik, som vognmændene har videnskaben på deres side, og regeringen ikke har, men regeringen vil ikke engang forsøge at forhandle om en fornuftig fredelig løsning; hvorfor?

Den er flydende, farlig, meget alvorlig og anspændt, som man kan se i medierne. Det er virkeligt.

Korporal Danny Bulford, som jeg lærte at kende personligt, og som var en snigskytte, der beskyttede Trudeau (han nægtede "vaccinen" og led konsekvenserne heraf), blev arresteret i morges efter en briefing, som vi holdt; jeg blev informeret om, at hvis jeg gik længere ind i den begrænsede røde zone omkring parlamentet, ville jeg blive arresteret. Jeg fik af informerede personer at vide, at jeg IKKE skulle gå ind i zonen fra i dag, men FORSVÆRE. Jeg fik at vide af de personer, der håndhæver reglerne, at de kender mig, at de har fulgt mig og McCullough og Malone osv. og støtter vores tankegang og er i en vanskelig situation i deres job; at de gjorde deres arbejde; at når jeg taler på scenen, bliver de bevæget af dataene og videnskaben og budskabet, og at hverken de eller familien har hørt det på denne måde før og takkede mig, takkede mig dybt, at de elsker og støtter lastbilchaufførerne og ved, at "vaccinen" ikke virker og endda er skadelig, og at de frygter for deres egen sikkerhed nu, da de har læst meget nu om skaderne efter at have taget "vaccinen", tvunget til det, pålagt det, men sagde så ærligt til mig: "Dr. McCullough og McCullown, og at de er i en vanskelig situation. Alexander, hvis du bevæger dig en centimeter mere ind i zonen, bliver du arresteret";

Jeg indså straks, at det var for at lukke munden på mig og Roger, at jeg blev bragt til tavshed ved trussel om anholdelse, øjeblikkeligt; og at jeg skulle stoppe, det var det, regeringen forsøgte at gøre, at de mistede fortællingen, og at jeg måtte lukke munden på mig som en skeptiker og modsætter, og jeg blev et problem med det budskab, jeg leverede på scenen uden for parlamentet; jeg var chokeret, men jeg hader ikke politiet og personer ved checkpoints og perimetre, jeg elsker dem stadigvæk, virkelig, smukke mennesker, jeg forstod og flyttede tilbage; Jeg flyttede mig ud af området og gik ikke ind; jeg fulgte, hvad jeg fik at vide, især fra personer med forbindelser, der vidste, hvad der skete bag kulisserne; jeg fik at vide i løbet af dagen, at mit budskab og mine skriverier og interviews har skadet regeringen, idet det er nået ud til befolkningen, minerne, McCullough, Risch, Trozzi, Hodkinson, Malone, Urso osv. at budskabet har en effekt, og at mange parlamentsmedlemmer lytter og flytter holdning, men at jeg nu var i fare, hvis jeg bevægede mig i nærheden af parlamentet, ikke engang til det hotel, jeg boede på. Jeg blev forhindret i at bevæge mig.

Jeg kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt, men jeg vil gøre det, når jeg kan. Jeg ønsker, at dette løses, og jeg ønsker en sejr for regeringen og vognmændene; begge dele, fred; regeringen har taget fejl, og den har gjort det helt forkert. Den har krænket mennesker på forfærdelige måder, og det gør ondt på politiet, der er bragt i en uholdbar situation, da de skal vende tilbage til selve lokalsamfundet for de mennesker, de er på jagt efter. Lastbilchauffører, hvis protester har været fredelige. Jeg ved det, jeg har været her. Trudeau har gjort forfærdelige ting her, han burde skamme sig, og historien vil ikke dømme ham venligt.

Disse "vacciner" har bragt vores politi og militær i en meget skadelig situation, og jeg vil skrive det med kendskab til konsekvenserne som en global videnskabsmand med stor viden om COVID; det er min opfattelse, at mange af vores politi og soldater vil få mellem- og langsigtede konsekvenser af "vaccinerne" og op til døden; mange er allerede døde af disse, og "vaccine"-producenterne, CDC eller NIH har ikke sørget for de rette undersøgelser for at udelukke skaderne og risiciene. Jeg frygter for vores politi og militær, og de blev vildledt og løjet af embedsmænd fra sundhedsvæsenet i Health Canada og PHAC samt af provinsens folkesundhedsfolk under premierminister Doug Ford.

https://palexander.substack.com/p/i-cannot-say-more-today-i-had-to?utm_source=url

Canadiske juridiske eksperter fordømmer Trudeaus ulovlige påberåbelse af beredskabsloven

Trudeau har aldrig inviteret til dialog med de tusindvis af fredelige demonstranter, der rejste til Ottawa, men han gemte sig og påstod, at han havde en "covid-kontakt" som undskyldning. Trudeau søger at anvende undtagelsestilstand mod folket og udrydde demokratiet, ytringsfriheden og håbet i vores land.

Canada Freedom Convoy ledere 10 pm, Feb 18 rapport

Gode kilder til konstante opdateringer fra frontlinjen i Ottawa for Instagram-brugere

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk