Dr. Mark Trozzi

Dr. Yeadon | Kalibrering af et dræbende våben

Der er store tilsigtede variationer mellem de forskellige batcher med tvungen indsprøjtning

Introduktion

Dr. Michael Yeadon er en sjælden og højt kvalificeret videnskabsmand, som har holdt fast ved videnskabelig og social etik fra starten af de kovidiske forbrydelser.

Han har bl.a. været tidligere VP for RRD (Respiratory Research Development) hos Pfizer. Nu forklarer Dr. Yeadon videnskabelige data, der afslører årsagen til den store variation i antallet af skader og dødsfald som følge af de eksperimentelle injektioner. Der er klare beviser for, at indholdet af batcherne er forskelligt! Han beskriver denne bevidste forskel mellem batcherne som "kalibrering af et dræbende våben".

Om Dr. Michael Yeadon

Dr. Michael Yeadon er en læge med speciale i allergi og luftveje og har 23 år i medicinalindustrien, herunder som Chief Science Officer for Pfizer.

"Det er blevet helt klart for mig, selv når jeg taler med intelligente mennesker, venner, bekendte ... og de kan se, at jeg fortæller dem noget vigtigt, men de kommer til det punkt [hvor jeg siger] 'jeres regering lyver for jer på en måde, der kan føre til jeres og jeres børns død', og de kan ikke begynde at engagere sig i det. Og jeg tror, at måske 10% af dem forstår, hvad jeg sagde, og 90% af dem blanker deres forståelse af det, fordi det er for svært. Og min bekymring er, at vi vil miste dette, fordi folk ikke vil forholde sig til muligheden for, at nogen er så onde..." - Dr. Michael, april 2021

CCE's købte og betalte dinosaurmedier forsøger at stemple ham som en "anti-vacciner", hvilket er absurd, for vi taler ikke om vacciner, vi taler om tvungne covid-19-injektioner, som ikke er vacciner. Dr. Yeadon er en lægevidenskabsmand i verdensklasse inden for åndedrætsmedicin, som ikke havde problemer med nogen rigtige vacciner gennem alle årtier af sin karriere indtil covid og de tvungne indsprøjtninger.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv
da_DKDansk