Jane og Vaxxport: Kort video til nye frihedskæmpere

Denne 8 minutters video "Jane and the Vaxxport" fra Take Action Canada forklarer klart og tydeligt problemerne med "vaccinepas".

Stor tak til vores fantastiske team hos Tag affære i Canada til denne kortfattede video på 8 minutter. Take Action Canada tilbyder et omfattende udbud af ressourcer til at udstyre dig til din rolle i kampen for sandhed, frihed og menneskerettigheder. Besøg Take Action Canada, og drag fordel af deres ultimative udbud af værktøjskasser, opfordringer til aktioner, juridiske håndbøger og meget mere: https://takeactioncanada.ca/

Hvis du er i stand til at bidrage økonomisk til denne ambitiøse græsrodsorganisation af frivillige, så overvej venligst at donere et bidrag: https://takeactioncanada.ca/donations/

Hvis du ønsker at engagere dig aktivt i befrielsen af vores land, men ikke ved, hvor du skal starte, kan du overveje at slutte dig til vores stadigt voksende hold af aktive frivillige: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

For den avancerede læser og dem, der søger mere information og videnskabeligt materiale om alt, hvad der har med covid at gøre, vil vi gerne invitere dig til at udforske vores omfattende bibliotek. Den har en søgefunktion, så du nemt kan finde det, du leder efter, og en enkel navigationsmenu. 

Du vil måske også nyde godt af de nyttige og letfordøjelige ressourcer på Verdensrådet for Sundhed, som f.eks. 7 måder at fremme en sund samtale i en Covid-verden på: Tips til familier og Retningslinjer for tidlig Covid-19-behandling: En praktisk tilgang til hjemmebaseret pleje for sunde familier.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk