Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Politibetjent Brian Denison! Det er det, der skal til!

I 2021 var Calgary-politibetjent Brian Denison et år fra at gå på pension. Hans kritisk tænkning og selvrespekt er stærke, så han nægtede at underkaste sig eller samarbejde med den kriminelle covid virksomhed, som endda har infiltreret politistyrker, herunder hans. Han holdt sin ed om at opretholde loven, udøvede sin ret til ytringsfrihed og talte imod de charterrettigheder og forfatningsstridige injektionsmandater, der kommer gennem politiet i Calgary.

Denison stod ved en korsvej, traf det rigtige valg og begyndte sin sandhedsfortælling og sit forsvar for loven i Canada, allerede før han lavede denne 10 minutters video den 6. november 2021, da han blev fritaget fra tjeneste med løn, som senere blev suspenderet.

Her er en kort introduktion til det nye interview af Brian Denison med Will Dove fra Strong og Free Canada.

Her er det fulde interview på 27 minutter: https://strongandfreecanada.org/vlog/police-force-veteran-fired-for-speaking-out-interview-with-brian-denison/

Tak til Brian Denison, Police on Gaurd, Will Dove og Strong and Free Canada.

Hvis du er i stand til at støtte med dine donationer Et stærkt og frit Canadaog Politiet på vagt vil bidrage til at befri vores land og bringe vores samfund tilbage.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk