Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hvad gør man, når regeringen beder en om at begå selvmord?

Introduktion

I min hjemlige provins Ontario, som næsten overalt, krænker regeringen og institutioner menneskerettighederne, vandaliserer vores biologi og tvinger os til at få injektioner, der er mindst 10 gange mere dødelige end covid, mens de undertrykker sikre og overkommelige behandlinger, der reducerer lidelse og død som følge af covid med mindst 85%.

Covdi ubehandlet har en dødelighed på 0,3 %. Omicron er meget mindre og meget mild. Med sikre, overkommelige behandlinger, der hindres, har covid en dødelighed på kun 0,045%.  

De såkaldte "vacciner" ødelægger immunsystemerne, hjælper viruset med at udvikle sig, dræber mindst 3 % af de injicerede personer og lemlæster yderligere 28% i de første tre måneder efter injektionen, og der forventes at følge meget mere injektionsinduceret død og lidelse.    

Ja, regeringen fortæller dig, at du skal begå selvmord og hjælpe med at insistere på, at din nabo også gør det.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Nosūtot šo veidlapu, jūs piekrītat saņemt mārketinga e-pastus no: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Savu piekrišanu e-pasta vēstuļu saņemšanai jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot saiti SafeUnsubscribe®, kas atrodas katra e-pasta apakšā. E-pasta vēstules apkalpo Constant Contact
da_DKDansk