Åbent brev til læger, der opfordrer til tvangsindsprøjtning af læger

Den 9. november offentliggjorde The Canadian Medical Association Journal denne artikel: SARS-CoV-2-vaccination bør være et krav for at kunne praktisere medicin i Canada, CMAJ, Nov 9, 2021. Den blev skrevet af Drs Andreas Laupacis og Dr. Andrew McRae. Den 16. november 2021 sendte jeg dette brev pr. e-mail til dr. Laupacis og McRae. De har stadig ikke svaret, så jeg deler det nu som et åbent brev:

Fra Dr. Mark Trozzi MD den 16. november 2021.

Kære dr. Laupacis og McRae.

Jeg modtog en overraskende artikel i CMAJ med titlen:  Vaccination mod SARS-CoV-2 bør være et krav for at kunne praktisere som læge i Canada, CMAJ, Nov 9, 2021

Den hævder, at de eksperimentelle covid-biologiske lægemidler er sikre og effektive, og at alle canadiske læger bør tvangsindsprøjtes, hvis de ønsker at tjene offentligheden. Den hævder, at dette ville beskytte deres patienter, selv om vi ved, at injektionerne ikke stopper infektion eller overførsel, at de har mange farer, herunder at de forårsager flere dødsfald på ti måneder ifølge VAERS end alle vacciner tilsammen i de sidste 30 år tilsammen, og at injicerede personer har højere virusbelastninger. Der er mange andre bekymringer om injektionerne og den fælles dagsorden, som har fået mange af os til at give afkald på vores indkomst og ofre vores stillinger for at forsvare videnskab, folkesundhed og menneskerettigheder. (f.eks. de canadiske dr. Hoffe, Christian, Hodkinson, Kilian, Phillips, Melbourne, Malthouse og jeg selv for blot at nævne nogle få).

Her er en god artikel i to dele af Dr. Rob Verkerk om spørgsmålene om sikkerhed og effektivitet af disse injektioner. Jeg beder til, at du vil læse dem:

  1. https://www.anhinternational.org/news/feature-latest-snapshots-of-a-moving-target-of-a-pandemic-part-one/ 
  2. https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

 

Jeg har dedikeret hele det sidste år af mit liv til forskning og uddannelse i kovider. Jeg opfordrer dig til at se noget af mit arbejde om dette emne på www.drtrozzi.org  eller det arbejde, som eksperter fra hele verden har udført sammen på www.worldcouncilforhealth.org

Der er store videnskabelige, etiske og juridiske spørgsmål på den nuværende dagsorden, og jeg vil meget gerne have, at De ser på det arbejde, som mange har udført, som har valgt etiske veje med store omkostninger. 

Med venlig hilsen,

Mark Trozzi, læge

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk