Ofrene for covid: tvunget, injiceret, skadet, ejet og nedgjort

Rovdyrene har en lignende og vanvittig strategi med computernes softwarekode og den genetiske kode for planter, coronavirus og mennesker.

Kode-parasitternes rovdyrstrategi

Bill Gates stjæler computerkode

I de tidlige dage med mikrocomputere skabte entusiaster softwareprogrammer eller "kode" og delte den frit med hinanden. Bill Gates tog en stor del af dette voksende bibliotek af frit delt kode, ændrede tingene en smule, tog patent på dem, gjorde krav på det hele som sin ejendom og nægtede derefter de mange entusiaster at bruge eller dele det. Han er ikke noget supergeni inden for software, men snarere en tyv og opportunist: en parasit.

Monsanto stjæler afgrøders genetiske kode

Monsanto er berygtet for deres genetisk modificerede afgrøder og ondsindede taktik. I årtier har de genetisk modificeret og patenteret afgrøder, forurenet landmændenes marker og arvelige afgrøder fra nabolande, derefter krævet ejerskab af de traditionelle landmænds nu forurenede frø og nægtet disse landmænd deres ret til at dyrke fødevarer uden at underkaste sig Monsantos frø, afgifter og kontrol.

Covid-kriminelle bruger viral kode

Som Dr. David Martin har vist os, har de kriminelle covid-kriminelle i mere end et årti genetisk modificeret coronavirusser. De har indgivet og gjort krav på mindst 79 patenter på disse vira og relaterede produkter (som PCR-tests og injektioner med genetisk modificering, som de kalder "vacciner"). Samtidig med at de har misbrugt os alle, har de også tjent rekordstore formuer på disse patenter. Patentering og ejerskab af de vira, som de lancerer mod menneskeheden, er ikke bunden af den moralske sump, hvor disse skabninger lever.

Nu vil de have din kode

Injektionerne med adenovirus-vektor covid (Astrazenica og Johnson and Johnson) leverer faktisk en nyttelast af dobbeltstrenget patenteret DNA til ofrenes celler. Nanopartikelsystemerne (Pfizer og Moderna) afgiver en nyttelast af patenteret modificeret coronavirus messenger RNA; dette mRNA kan meget vel få adgang til den omvendte transciptasevej i ofrenes celler og ændre deres DNA. De er ved at ændre mennesker genetisk.

Kan du se mønsteret? De ændrer og overtager ejerskabet til computerkoder, planters genetiske koder, virussers genetiske koder og menneskers genetiske koder på ondsindet vis.

At se menneskehedens dehumanisering i øjnene

Ud over at disse superkriminelle hævder, at de har ejendomsretten til softwaren, planterne og afgrøderne, virusserne og menneskene, kan de også hævde, at injektionsofrene nu er trans-mennesker, ikke mennesker, og at de irriterende gamle menneskerettigheder derfor ikke længere gælder for dem. Selvfølgelig er det alt sammen syg og vanvittig tankegang, som vi bør forkaste 100%. Kriminelle af denne størrelse bør lovligt hænges. Døde superkriminelle ejer intet; hverken software, planter, vira eller mennesker.  

I den ønskede fremtid, som vi arbejder og beder for, vil der være retfærdighed, og superkriminelles aktiver vil blive beslaglagt og omfordelt til verdens ofre (det er os alle i varierende grad). De korrupte centralbankfolk er en del af dette, og deres gældsgreb om menneskeheden vil ende med et hurtigt slag; vi skylder dem ikke noget, bortset fra en hurtig retssag eller en militær operation. Derefter vil vi stadig have masser af healing at gøre: fysisk, mentalt og åndeligt. Ingen vil være en andens ejendom.

Hvad nu?

Hvis du har modstået de tvungne indsprøjtninger, skal du holde fast og kæmpe videre. Hvis du er blevet tvunget og injiceret, bør du være motiveret til at kæmpe endnu hårdere.

Læger, videnskabsfolk og andre eksperter arbejder hårdt på at finde en kur mod de skader, som disse injektioner forårsager. Vi har mange udfordringer i denne henseende. Hvis du eller en du kender er blevet injiceret, så del den aktuelle råd, som vi har til at minimere skader og lidelser fra World Council for Health.

Eksperter fra hele verden forsker konstant og opdaterer regelmæssigt denne og andre råd fra World Council For Health. Her er en god artikel fra Down The Chupacobrahole, som deler Dr. Chinda Brandolinos advarsel.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk