Dr. Mark Trozzi

Krig mod sandheden med lægerne Paul Alexander og Mark Trozzi

Tak til Iron Will og Strong and Free Canada for dette intense interview med Dr. Paul Alexander og Dr. Trozzi

Introduktion

Her diskuterer Dr. Paul Alexander og Dr. Mark Trozzi undertrykkelsen af videnskaben, mundkurv på læger og eksperter, forfølgelsen af etisk ærlige videnskabsmænd og læger af agenter i regeringen, læge- og kirurgkollegier, universiteter og andre institutioner. Videnskaben er så klar. Alle, der fortæller os, at disse injektioner er "sikre og effektive", er inkompetente, løgnagtige eller begge dele.

Dette interview er fyldt med personlige, politiske og videnskabelige oplysninger. Det er også opløftende. Vi giver ikke en tomme af engagement eller ærlighed til denne kriminelle dagsorden.

Her er et par citater fra interviewet:  

Om trusler fra pressen (Dr. Alexander):

En journalist fra Washington Post fortalte mig: "Vi arbejder som en flok. Når vi kommer til jer [til vores historier], ved vi, at der er et lille antal af jer, der vil begå selvmord. Vi ved, at I vil tage jeres liv. Det er en del af det normale. Vi vil brænde jeres liv ned. Når vi er færdige med jer, vil I ikke være i stand til at få et job. Vi fratager dig dit hjem. Vi vil gøre alt for at gøre dig til en fattiglem. Og hvis du overlever alt det, skriver vi på en sådan måde, at vi tilskynder en eller anden syg tosse til at komme efter dig, forfølge dig og din familie og gøre dig fortræd."

Om hjernevaskning af offentligheden (Dr. Trozzi):

"Vi ved alle, hvad massehypnose er, vi ved alle, hvilken form for massiv psyop der er blevet udført på verden. Det er mere som en kult end et samfund nu."

Om deres engagement i kampen for sandheden (Dr. Alexander):

"Hvis de troede, at de ville lukke munden på mig, Dr. Trozzi, Dr. Phillips og Dr. McCullough, så har de kun drevet op os op. Vi er lige begyndt. Vi vil fortsætte så længe, som det tager, og vi har en effekt. Så længe de er villige til at spille, så spiller vi."

Vi anbefaler, at du abonnerer på The Strong and Free Broadcast

Iron Will er en af de bedste canadiske journalister i dag. The Strong and Free Broadcast er uafhængig af statslig finansiering og gør et godt stykke arbejde med at lægge kendsgerningerne åbent frem. Vi kan varmt anbefale at abonnere på deres Rumble-kanal for ucensureret og ærlig journalistik, sådan som pressen skal være.

Dr. Paul Alexander: Angrebet på videnskabelig uenighed bliver mere og mere brutalt

Vi har så meget at takke Dr. Paul Alexander for. Han har en ph.d. i epidemiologi og er en videnskabsmand i verdensklasse med et yderst imponerende CV. Gennem hele den kovidiske æra har Dr. Alexander været tro mod fakta, omhyggelig med videnskaben og fuldstændig engageret i at fortælle os sandheden, uanset kovidindustriens og alle deres håndlangeres pres på dagsordenen. Vi vil gerne anbefale en af hans publikationer om krigen mod sandheden: The Attack on Scientific Dissent Becomes ever more Brutal (angrebet på videnskabelig uenighed bliver stadig mere brutalt).

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk