Sydafrikansk læge advarer mod den større plan

Dr. Shankara Chetty forklarer kortfattet den mørke videnskab om covid-dagsordenen og funktionen af spike-glykoprotein-giften

Introduktion

Dr. Shankara Chetty er en verdensekspert inden for videnskab og behandling af covid 19. Han er også meget opmærksom på covid-19-dagsordenen, som han beskriver i detaljer. I denne korte og koncise video på 11 minutter samler Dr. Chetty sin medicinske viden med sin politiske indsigt. Han tegner et klart og stærkt billede af vores nuværende virkelighed.

"Denne plan skal sikre, at vi kan kontrol og dræbe en stor del af vores befolkning, uden at nogen mistænkte, at vi var forgiftet og derfor mener jeg, at begrundelsen for alt det, vi ser, er berettiget i forståelsen af den slutspil.”

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Dagligt nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk