Dr. Hodkinson ved Alberta Unity Project Event

Introduktion

Dr. Roger Hodkinson er konsekvent en af de store helte i den canadiske og internationale bevægelse for sandhed om koviderne. Hans medicinske viden er dybtgående, hans studier af covid er omhyggelige og præcise, og hans tale er klar, kortfattet og ærlig. Her er hans tale den 30. oktober 2021 ved Alberta Unity Project Event i Olds Alberta.

På trods af det mørke emne giver Dr. Hodkinson anledning til nogle gode grin, mens han forklarer ærlig videnskab, giver gode råd om sundhed og afslører de forbrydelser og misbrug, vi udsættes for. (2o minutter)

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk