Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Hodkinson ved Alberta Unity Project Event

Introduktion

Dr. Roger Hodkinson er konsekvent en af de store helte i den canadiske og internationale bevægelse for sandhed om koviderne. Hans medicinske viden er dybtgående, hans studier af covid er omhyggelige og præcise, og hans tale er klar, kortfattet og ærlig. Her er hans tale den 30. oktober 2021 ved Alberta Unity Project Event i Olds Alberta.

På trods af det mørke emne giver Dr. Hodkinson anledning til nogle gode grin, mens han forklarer ærlig videnskab, giver gode råd om sundhed og afslører de forbrydelser og misbrug, vi udsættes for. (2o minutter)

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk