Dr. Hodkinson ved Alberta Unity Project Event

Introduktion

Dr. Roger Hodkinson er konsekvent en af de store helte i den canadiske og internationale bevægelse for sandhed om koviderne. Hans medicinske viden er dybtgående, hans studier af covid er omhyggelige og præcise, og hans tale er klar, kortfattet og ærlig. Her er hans tale den 30. oktober 2021 ved Alberta Unity Project Event i Olds Alberta.

På trods af det mørke emne giver Dr. Hodkinson anledning til nogle gode grin, mens han forklarer ærlig videnskab, giver gode råd om sundhed og afslører de forbrydelser og misbrug, vi udsættes for. (2o minutter)

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk