Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Vaccinationerne virker ikke, men skaber asymptomatiske spredere

Disse tvangsindsprøjtninger er farlige, men de virker ikke. De skaber endda asymptomatiske smittespredere.

Introduktion

Tak til Covid Medical Network for denne ressource

Jeg vil gerne takke vores australske lægekolleger i Covid Medical Network (https://cmnnews.org/) for at dele en fremragende artikel af Aaron Siri, som gjorde mig opmærksom på en nylig undersøgelse fra CDC og Wisconsin Health Department. Den har titlen "Shedding of Infectious SARS-CoV2 Despite Vaccination".

Hvad denne publikation dækker

Denne undersøgelse viser, at personer, der havde covid-symptomer, uanset om de var blevet injiceret med de såkaldte "vacciner", havde samme forekomst af høj virusbelastning og dermed samme sandsynlighed for at sprede virussen.

Undersøgelsen går dog videre og viser, at Covid-19-injektionerne har endnu dårligere resultater. Da de kiggede på virusbelastningen hos asymptomatiske personer: de angiveligt "vaccinerede" personer havde en langt højere forekomst af høj virusbelastning i næsen (82% hos de "vaccinerede" mod 29% hos de "uvaccinerede"). Det betyder, at asymptomatisk spredning, som var et overdrevet redskab til at skabe frygt i 2020, er blevet en langt mere bekymrende realitet; men ikke hos de såkaldt "uvaccinerede", men snarere hos de såkaldt "vaccinerede". Ud over så mange andre dårlige virkninger skaber disse farlige eksperimentelle biologiske Covid-injektioner asymptomatiske smittespredere.

Folk skal ikke være bange for ikke-injicerede personer, hvis de ikke ser syge ud; det er snarere sandsynligt, at injektionsofre går rundt uden forkølelsessymptomer, men at de spreder virussen.

Her er forskningen med titlen "Shedding of Infectious SARS-CoV2 Despite Vaccination" fra CDC, University of Wisconsin, Wisconsin State Health Department og andre.

Hjælp til tolkning

Bemærk, at du skal forstå betydningen af Ct-værdierne, når du fortolker denne undersøgelse. Der er tale om PCR-analyse. Som læseren sikkert er klar over, er PCR-"testers" falsk positive fidus et resultat af, at hvis man kører nok cyklusser, vil man generere tilstrækkeligt genetisk materiale til at påvise noget coronavirus-RNA i stort set alle prøver. I forbindelse med den undersøgelse, som vi diskuterer her, har PCR dog en vis gyldighed. En lav Ct-værdi betyder, at der var brug for færre cyklusser for at generere påviseligt viralt RNA. En lav Ct-værdi betyder altså, at der var mere viralt materiale i patienternes prøve, og at der derfor skulle færre replikationssekvenser til for at generere påviseligt viralt RNA.

Gyldigheden af denne videnskabelige brug af PCR-teknologien underminerer ikke vores indsigt i, at den praksis, som laboratorier rundt om i verden benytter sig af høje cykliske tærskler for at generere "positive test", er vildledende og fortsat bruges til at opretholde uberettigede påstande om en "pandemi", ophæve menneskerettigheder, misbruge offentligheden, ødelægge kulturer og økonomier og tvinge folk til at få disse ondsindede indsprøjtninger, som Covid Enterprise er besat af at stikke ind i alle.

Andre relevante tekster

Her er den juridiske ekspert Aaron Siris fremragende artikel med titlen "Study Destroys Justification for Vaccine Mandates" (https://aaronsiri.substack.com/p/study-destroys-justification-for), som også gennemgår Wisconsin-forskningen og indeholder hans juridiske indsigt i den uberettigede krænkelse af menneskerettighederne. Aaron Siri henviser os også til: en CDC-undersøgelse af et udbrud i Massachusetts (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34351882/), hvor 74% af de syge var blevet "fuldt vaccineret", og de såkaldt "vaccinerede" personer havde højere virusbelastninger i næsen; samt undersøgelser fra Israel (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34596015/) og Finland, der viser høje smittespredningsrater blandt maskerede og såkaldt "dobbeltvaccinerede" personer.

Konklusion

Stop injektionerne! Pas på dit helbred og dit immunsystem! Genopret og genindfør menneskerettighederne og frihedsrettighederne! have adgang til sikker og effektiv forebyggelse og behandling af coronavirusinfektioner: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guidelines-a-practical-approach-to-home-based-care-for-healthy-families/

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk