Ivermectin, Joe Rogan og skyldige marionetter i medierne.

Joe Rogan fik for nylig covid og kom sig hurtigt igen

Joe har det godt efter ivermectin- og multistofbehandling

"Heste afhorningsmiddel"

CNN, der er en del af Criminal Covid Enterprise, hævdede, at han havde taget "hesteormorm" og latterliggjorde behandlingen. Det er en del af deres arbejde med at føre masserne til slagtning.

Joe Rogan konfronterede CNN's medicinske spindemester Dr. Sanjay Gupta i et interview ansigt til ansigt, som er værd at se med. Ligesom CBC i Canada har CNN i USA været med til at dræbe mange mennesker ved at sprede falske negative oplysninger om ivermectin. Ivermectin er et af de grundlæggende lægemidler i vellykkede behandlingsprotokoller for covid-19 og alle dens varianter. Dette skyldes ivermectins sikre, men alligevel dybe antivirale egenskaber, der virker på forskellige typer virus, herunder coronavirus. Ved at blokere for en korrekt behandling gør disse fortalere sig skyldige i at forårsage unødig lidelse og død.

 Ivermectin er blevet voldsomt og skruppelløst bekæmpet af den kriminelle covidvirksomhed. Det skyldes, at det giver en flugtmulighed for de masser, der bliver tvunget til at få farlige, skadelige indsprøjtninger, som disse psykopater ønsker at tvinge ind i os alle.

Denne dobbelt morderiske skyldfølelse gælder for alle de deltagende aktører i medier, regeringer og institutioner. De blokerer for korrekt og sikker behandling og fremtvinger farlige uønskede indsprøjtninger.

Dette er en briefing på et minut

Her er klippet på to og et halvt minut:

CNN-marionetter forsøger at dække deres spor

Her er to af de mange mediedukker fra det kriminelle selskab, der forsøger at slette deres spor. Det er CNN's Don Lemon og Dr. Sanjay Gupta. Gupta hævder, at der ikke er noget bevis for, at ivermectin virker. Efter vores mening bør disse to, ligesom mange andre skyldige, lovligt hænges for deres forbrydelser.

I modsætning til deres påstande:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk