Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Canadas valgdag; det handler om frihed

Opfordring til handling

Hvis du ønsker at gøre en ende på det medicinske tyranni, der har knust vores sundhed, menneskerettigheder, frihed, kultur og livsglæde, så er du ikke alene. Her er nogle billeder fra hele Canada fra lørdagens Worldwide Rally for Freedom: https://www.rebelnews.com/tens_of_thousands_take_to_the_streets_in_world_wide_rally_for_freedom

Hvad kan vi gøre i dag, på valgdagen, for at få de globalistiske rovdyrs støvler væk fra vores canadiske struber? Selv om Trudeau-regimet har den mest beskidte rekord i forhold til de covid-berettigede menneskerettighedskrænkelser, synes andre at vente i kulissen på deres chance for at tjene de samme onde marionetmestre: den nedlagte Verdenssundhedsorganisation, FN, Bill Gates, de kommunistiske kinesiske diktatorer, centralbanker, store medicinalfirmaer, store teknologivirksomheder og andre multinationale selskaber, der høster overskud og aktiver fra covid-virksomheden.

Ethvert politisk parti, der har det hyggeligt med FN, George Soros, Bill Gates og deres mange organisationer, er parat til at fortsætte bedrageriet og misbruget af canadierne i stedet for at repræsentere og forsvare os.

Der er kun ét canadisk parti, der foreslår at gøre en ende på misbruget og at rette op på det, der er så meget forkert. Canadierne er blevet løjet om Maxine Bernier og Peoples Party of Canada. Partiet er blevet blokeret fra debatterne og andre muligheder for at tale til canadierne.

Hvis du har hørt, at PPC var racistisk, er det helt forkert. PPC er det mindst racistiske parti i Canada; race er ikke et problem for PPC, og kandidaterne kommer fra alle slags canadiere, køn og kulturer.

I betragtning af den seneste historie og Trudeau-regimets tilsyneladende uendelige foragt for loven ved vi ikke, om valget vil være lovligt. HVIS det er det, har vi en chance for at ændre tingene i dag. Det er måske et langt skud, men hvor vil vi være i morgen, hvis vi ikke prøver. Måske er dagen i dag en dag, hvor vi alle kan være meget kreative og opmuntre og endda køre folk, som måske ikke har stemt, til valgstederne for at stemme for frihed.

Enhver med lidt sund fornuft, der ønsker at være fri, bør nemt blive skrællet op af sofaen og kørt til valgstedet. Held og lykke!

Her er Maxime Bernier i en meget relevant samtale med professor i etik Dr. Julie Ponesse.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk