Canadas valgdag; det handler om frihed

Opfordring til handling

Hvis du ønsker at gøre en ende på det medicinske tyranni, der har knust vores sundhed, menneskerettigheder, frihed, kultur og livsglæde, så er du ikke alene. Her er nogle billeder fra hele Canada fra lørdagens Worldwide Rally for Freedom: https://www.rebelnews.com/tens_of_thousands_take_to_the_streets_in_world_wide_rally_for_freedom

Hvad kan vi gøre i dag, på valgdagen, for at få de globalistiske rovdyrs støvler væk fra vores canadiske struber? Selv om Trudeau-regimet har den mest beskidte rekord i forhold til de covid-berettigede menneskerettighedskrænkelser, synes andre at vente i kulissen på deres chance for at tjene de samme onde marionetmestre: den nedlagte Verdenssundhedsorganisation, FN, Bill Gates, de kommunistiske kinesiske diktatorer, centralbanker, store medicinalfirmaer, store teknologivirksomheder og andre multinationale selskaber, der høster overskud og aktiver fra covid-virksomheden.

Ethvert politisk parti, der har det hyggeligt med FN, George Soros, Bill Gates og deres mange organisationer, er parat til at fortsætte bedrageriet og misbruget af canadierne i stedet for at repræsentere og forsvare os.

Der er kun ét canadisk parti, der foreslår at gøre en ende på misbruget og at rette op på det, der er så meget forkert. Canadierne er blevet løjet om Maxine Bernier og Peoples Party of Canada. Partiet er blevet blokeret fra debatterne og andre muligheder for at tale til canadierne.

Hvis du har hørt, at PPC var racistisk, er det helt forkert. PPC er det mindst racistiske parti i Canada; race er ikke et problem for PPC, og kandidaterne kommer fra alle slags canadiere, køn og kulturer.

I betragtning af den seneste historie og Trudeau-regimets tilsyneladende uendelige foragt for loven ved vi ikke, om valget vil være lovligt. HVIS det er det, har vi en chance for at ændre tingene i dag. Det er måske et langt skud, men hvor vil vi være i morgen, hvis vi ikke prøver. Måske er dagen i dag en dag, hvor vi alle kan være meget kreative og opmuntre og endda køre folk, som måske ikke har stemt, til valgstederne for at stemme for frihed.

Enhver med lidt sund fornuft, der ønsker at være fri, bør nemt blive skrællet op af sofaen og kørt til valgstedet. Held og lykke!

Her er Maxime Bernier i en meget relevant samtale med professor i etik Dr. Julie Ponesse.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk