Nanoteknologiske undersøgelser af Covid-19 "vacciner".

Hvidbog om sammensætningen af "vacciner

Anonymt forfattet af The Scientists' Club

Introduktion

Den nye Covid-Sars2-pandemi fik industrierne til at udvikle nye lægemidler, som de kaldte vacciner. Virkningsmekanismen for disse nye lægemidler som deklareret af medicinalindustrien kombineret med det, der er angivet i produkternes datablade, var klar nok til at få forskerne til at forstå, at disse produkter ikke er vacciner, men nanoteknologiske lægemidler, der fungerer som en genetisk terapi.

Navnet "vaccine" er sandsynligvis en escamotage, der bruges af bureaukratiske årsager for at få en hurtig godkendelse, så alle de normale regler, der er nødvendige for nye lægemidler, især for dem, der involverer nye nanoteknologiske mekanismer, aldrig oplevet før, bliver overtrådt. Alle disse "vacciner" er patenterede, og deres faktiske indhold holdes hemmeligt, selv for køberne, som naturligvis bruger skatteydernes penge. Så forbrugerne (skatteyderne) har ingen oplysninger om, hvad de får i deres krop. De holdes i uvidenhed om de involverede nanoteknologiske processer, om bivirkningerne på kroppen, men især om de mulige nano-bio-interaktioner, der kan forekomme.

 

Den foreliggende undersøgelse giver gennem direkte analyser af nogle få "vacciner" ved hjælp af nanoteknologiske instrumenter oplysninger om deres faktiske indhold.

Materialer og metoder

Fire "vacciner" blev analyseret udviklet til Corona Virus sygdom (Comirnaty di Pfizer-BioNtech, Vaxzevria af Astrazeneca, Janssen af Johnson & Johnson)Moderna) ved hjælp af forskellige instrumenter og præparationsprotokoller i overensstemmelse med nye nanoteknologiske metoder.

Optisk mikroskop, mørkfeltsmikroskop, UV-absorbans- og fluorescensspektroskop, scanningelektronmikroskop, transmissionselektronmikroskop, energidispersivt spektroskop, røntgendiffraktometer og kernemagnetisk resonansinstrumenter blev anvendt til at kontrollere "vaccinerne"'s morfologi og indhold. I forbindelse med de højteknologiske målinger og undersøgelsen blev alle kontroller aktiveret, og der blev foretaget referencemålinger for at opnå validerede resultater.

På grund af tekstens kortfattethed er nogle foranstaltninger ikke angivet her.

Analyserne verificerede morfologien af indholdet af prøverne og deres kemiske sammensætning. De følgende billeder viser objektivt, hvad instrumenterne påviste.

Fig.1 viser de liposomer, som Pfizer bruger til sit produkt til at transportere RNA-molekyler ind i cellerne. Billederne er fremstillet ved hjælp af et SEM-Cryo-præparat.

De nedkølede prøver blev behandlet under sterile forhold ved hjælp af laminar flow-kammeret og steriliseret laboratorieudstyr. Analyserne blev udført i følgende trin:

 

  1. Fortynding i 0,9% steril fysiologisk saltvand (0,45 ml + 2 ml)
  2. Polaritetsfraktionering: 1,2 ml hexan + 120 ul RD1-prøve 3. Ekstraktion af hydrofil vandig fase
  3. UV-absorption og fluorescensspektroskopi ved scanning
  4. Ekstraktion og kvantificering af RNA i prøven
  5. Elektronmikroskopi og optisk mikroskopi af vandig fase

 

Observationerne under et mørkefeltmikroskop af produktet fra Pfizer-dråber afslørede nogle enheder, der kan være grafenstrimler.

Optisk mikroskopi

Billeder af den vandige fraktion af blev efterfølgende fremstillet ved optisk analyse for visuelt at vurdere den mulige tilstedeværelse af grafen. Observationerne under optisk mikroskop af afslørede en overflod af gennemsigtige 2D-laminære objekter, der viser stor lighed med billeder fra litteraturen (Xu et al., 2019) og med billeder opnået fra rGO-standard (SIGMA) (figur 2a,b). Der blev opnået billeder af store gennemsigtige plader af varierende størrelse og form, der viser bølgede og flade, uregelmæssige. Mindre ark med polygonale former, der også ligner flager beskrevet i litteraturen (Xu et al, 2019), kan afsløres med mørkefeltmikroskopi (Fig. 2c). Alle disse laminære objekter var udbredt i prøvens vandige fraktion, og ingen komponent, der er beskrevet i det registrerede patent, kan forbindes med disse ark.

Fig. 2a. Billede af vandig fraktion fra Pfizer-vaccineprøve (venstre) og fra reduceret grafenoxid (rGO) standard (højre) (Sigma-777684). Optisk mikroskopi, 100X
Figur 2b. Billeder af vandige fraktioner fra Pfizer-vaccineprøven (venstre) og soniceret reduceret grafenoxid (rGO) standard (højre) (Sigma-777684). Optisk mikroskopi, 600X
Figur 2c. Billeder af vandig fraktion fra Pfizer "vaccine"-prøve. Mørkfeltmikroskopi, 600X

Tilstedeværelsen af grafen i Pfizer "vaccine" bekræftes af SEM- og TEM-observationer.

Fig. 3 viser en klynge af grafen-nanopartikler i en Pfizer-vaccine. De ser ud til at være aggregeret. EDS-spektret viser tilstedeværelsen af kulstof, ilt og natriumklorid, da produktet er fortyndet i saltopløsning.
Fig.3 b EDS-spektrum af en Pfizer-"vaccine" under et ESEM-mikroskop kombineret med en EDS-røntgenmikrosonde (X-akse = KeV, Y-akse = Counts)

Elektronisk transmissionsmikroskopi

I fig. 2d vises TEM-billeder af den vandige fraktion fra prøven, som viser stor lighed med TEM-billeder af grafenoxid fra litteraturen (Choucair et al., 2009). Der kan observeres en indviklet matrix eller et net af foldede gennemsigtige fleksible plader med en blanding af mørkere flerlagsagglomerationer og lysere farvede udfoldede monolag. Mørkere lineære områder fremstår som følge af lokal overlapning af lagene og lokal placering af individuelle lag parallelt med elektronstrålen. Efter nettet ses en høj tæthed af uidentificerede afrundede og elliptiske klare former, der muligvis svarer til huller, som er opstået ved mekanisk presning af nettet under behandlingen.

Vi viser her 3 billeder med progressiv forstørrelse:

Fig. 4a og 4b viser en TEM-mikroskopisk observation, hvor der er partikler af grafen i en Pfizer-"vaccine". Røntgendiffraktometrien afslører, at de er krystallinske nanopartikler baseret på kulstof.

Fig. 4a. Vandig fraktion fra ComirnatyTM -prøve. Elektronisk mikroskop (TEM), JEM-2100Plus, ved 200 kV

For en endelig identifikation af grafen ved TEM er det nødvendigt at supplere observationen med en strukturel karakterisering ved at fremskaffe en karakteristisk standardprøve med elektrondiffraktion (som vist i figur b nedenfor). Standardprøven, der svarer til grafit eller grafen, har en sekskantet symmetri og har generelt flere koncentriske sekskantede sekskanter.

Fig. 4b Røntgendiffraktionsmønster af grafenpartiklerne.

Kvantificering af RNA i prøven blev udført med konventionelle protokoller (Fisher). I henhold til NanoDropTM 2000 spektrofotometer kalibreringskontrol specifik software (Thermofisher) blev UV-absorptionsspektret af den samlede vandige fraktion korreleret med 747 ng/ul ukendte absorberende stoffer. Efter RNA-ekstraktion med et kommercielt kit (Thermofisher) viste kvantificering med RNA-specifik Qbit-fluorescenssonde (Thermofisher) imidlertid, at kun 6t ug/ul kunne relateres til tilstedeværelsen af RNA. Spektret var foreneligt med toppen af rGO ved 270 nm. Ifølge de mikroskopiske billeder, der præsenteres her, kan størstedelen af denne absorbans skyldes grafenlignende plader, der er rigeligt i suspension i prøven. Denne tese blev yderligere understøttet af den høje fluorescens fra prøven med maksimum ved 340 nm i overensstemmelse med peakværdierne for GO. Det skal erindres, at RNA ikke viser spontan fluorescens under UV-eksponering.

Fig. 5. UV-spektrum af den vandige fraktion af Pfizer-vaccineprøven.

Referencer for præparatet 1,2,3

UV-fluorescens af den vandige fraktion

Figur 6. UV-fluorescensspektrer af den vandige fraktion af ComirnatyTM -glasset. Excitationsbølgelængde: 300 nm.

UV-absorption og fluorescensspektrer blev opnået med Cytation 5 Cell Imaging Multi-Mode Reader-spektrofotometer (BioteK). UV-absorptionsspektret bekræftede en maksimal top ved 270 nm, hvilket er foreneligt med tilstedeværelsen af rGO. UV-fluorescensmaksimum ved 340 nm tyder også på tilstedeværelsen af betydelige mængder rGO i prøven (Bano et al., 2019).

Fig.7 Spektroskopi UV-analysen viste en adsorption, der kan skyldes tilstedeværelsen af grafen, hvilket bekræftes ved observation under ultraviolet synligt mikroskop.

Følgende billeder viser forskellige partikler, der er identificeret i Pfizer, Moderna, Astrazeneca og Janssen "vacciner", som er analyseret med et miljøscanningelektronmikroskop kombineret med en røntgenmikrosonde i et energidispersivt system, der afslører den kemiske karakter af de observerede rester.

Fig.8 viser et mærkeligt fremmedlegeme, der sikkert er konstrueret med mærkelige huller på overfladen. De hvide rester er sammensat af kulstof, ilt, aluminium, silicium, calcium, magnesium, klor og kvælstof.

Den 50 mikron lange krop er en mystisk tilstedeværelse i en vaccine. Det kunne være en trypanosomal parasit.

Fig. 9 viser et skarpt skår med en længde på 20 mikron, der er identificeret i en "vaccine" fra Pfizer. Det består af kulstof, ilt, krom, svovl, aluminium, klorid og kvælstof.
Fig. 10 viser affald, der er identificeret i en "vaccine" fra Pfizer. Den hvide 2-micron lange partikel består af bismuth, kulstof, ilt, aluminium, natrium, kobber og kvælstof.
Fig. 11 viser et organisk (kulstof-oxygen-kvælstof) aggregat med indlejrede nanopartikler af bismuth-Titan-Vanadium-Iron-Kobber-Silicium-Aluminium indlejret i Pfizer "vaccine".
Fig. 12 viser et konstrueret aggregat af jern-krom-nikkel-nanopartikler (rustfrit stål), der er indlejret i en Astrazeneca-"vaccine".
Fig.13 viser et organisk-organisk aggregat, der er identificeret i en Janssen-"vaccine". Partiklerne består af rustfrit stål og er limet sammen med en "kulstofbaseret lim".

Dette aggregat er magnetisk og kan udløse biologiske problemer i blodkredsløbet på grund af mulige interaktioner med andre dipoler.

Fig. 14 viser en anden blandet enhed (organisk-organisk), der er identificeret i en Moderna-"vaccine". Det er et kulstofbaseret substrat, hvor nogle nanopartikler er indlejret. Nanopartiklerne er sammensat af aluminium-kobber-jern-kulstof.
Fig. 15 viser en analyse af en Moderna "vaccine". Der blev identificeret mange fremmedlegemer med en sfærisk morfologi med nogle bobleformede hulrum. De er sammensat af silicium-bly-cadmium-selenium. Denne meget giftige sammensætning minder om kvantepletter (cadmium-selenid).
Fig. 16 Analysen af en Moderna-"vaccine" viser en enhed på 100 mikron, der minder om grafen. Den består af kulstof og ilt med forurening af kvælstof, silicium, fosfor og klor.
Fig. 17 viser kulstofbaserede enheder i en Moderna-"vaccine" blandet med aggregater fyldt med aluminiumsilikatpartikler

Andre analyser med et XRF-instrument (røntgenfluorescens) afslører den organiske del, som Astrazenecas "vaccine" består af.

Fig. 18: 1H-spektrum af AstraZeneca-vaccinen. Der er anvendt forskellige farver for de fire molekyler, der er identificeret ved hjælp af referencespektrer. Den relative koncentration er beregnet på grundlag af integraler af referencesignaler for molekyler i et kvantitativt spektrum, der er optaget med en duty cycle på 5 sekunder, fordi den længste beregnede T1 var 5 sekunder. Ved hjælp af XRF-instrumentet blev følgende molekyler identificeret: histidin, saccharose, PEG (polyethylenglycol) og ethylenalkohol. Kun tilstedeværelsen af PEG er angivet i databladet for denne "vaccine".

Diskussion

De analyserede "vacciner" indeholder komponenter, som ikke er nævnt i det tekniske datablad, og hvis tilstedeværelse ikke synes at have noget med begrebet vaccine at gøre. Da de ikke er medtaget i den dokumentation, der forelægges for de statslige organisationer (FDA, EMA osv.) med henblik på den juridiske godkendelse med henblik på markedsføring og anvendelse på mennesker, synes de at være en forurening, der sandsynligvis skyldes den industrielle fremstillingsproces. Det ser ud til, at ingen har kontrolleret det endelige produkt, inden det distribueres. Det betyder, at forbrugerne ikke er informeret om produkternes reelle indhold. Eventuelle bivirkninger kan skyldes, at disse forurenende stoffer er blevet sprøjtet ind i kroppen. Det skal bemærkes, at de komponenter, der ikke er deklareret, men som vi

 

er ikke biokompatible, og nogle af dem har også en mekanisk indvirkning, når de først er i blodcirkulationen, især i kontakt med det vaskulære endotel.

De enheder i Pfizer og Astrazenecas "vacciner", der er identificeret på ESEM-billederne, kan udgøre en risiko for menneskekroppen. De kan være ansvarlige for dannelsen af tromber, da de er trombogene. En yderligere risiko er ekstravasation af partiklerne med deraf følgende mulig blødning. Når partiklerne først er kommet i blodkredsløbet, kan de også transporteres til hjernen. I så fald kan patienten få et slagtilfælde og/eller en hjerneblødning. Hvis den skade på endothelet, der er forårsaget af partiklerne, sker i hjertet, er der stor sandsynlighed for at få myokarditis. Derudover er grafenets giftighed velkendt.

Tilstedeværelsen af ikke-biokompatible organisk-organiske fremmedlegemer i blodcirkulationen kan være årsag til en nano-bio-interaktion, der kan medføre alvorlige sundhedsproblemer.

Henvisninger

Bano, I. et al , 2019. Exploring the fluorescence properties of reduced graphene oxide with tunable device performance,Diamond and Related Materials,Volume 94,59-64,ISSN 0925- 9635,https://doi.org/10.1016/j.diamond.2019.02.021.

Biroju, Ravi & Narayanan, Tharangattu & Vineesh, Thazhe Veettil. (2018). Nye fremskridt inden for 2D elektrokemi-Katalyse og sensorik. 10.1201/9781315152042-7.

Choucair, M., Thordarson, P. & Stride, J. Gramskala produktion af grafen baseret på solvotermisk syntese og sonicering. Nature Nanotech 4, 30-33 (2009). https://doi.org/10.1038/nnano.2008.365

Kim et al, Seeing graphene-based sheets, Materials Today,Volume 13, Issue 3,2010,Pages 28- 38,ISSN 1369-7021,https://doi.org/10.1016/S1369-7021(10)70031-6

Xu et al., (2019) Identifikation af grafenoxid og dets strukturelle egenskaber i opløsningsmidler ved optisk mikroskopi, RSC Adv., 9, 18559-18564

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk