Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Den femte læge - afsnit 1

Afkræftelse af Delta-bedraget med Dr. Dubé, Trozzi og Hodkinson

Introduktion

I denne video på en time interviewer Dr. Sam Dubé nødlæge og instruktør i genoplivning Dr. Mark Trozzi og den fremtrædende patolog Dr. Roger Hodkinson. Emnet - debunking af den åbenlyse misinformation i den officielle fortælling om Delta-varianten, og meget mere.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk