Dr. Mark Trozzi

"Risikerer det hele: Læge afslører sandheden i frontlinjen"

Introduktion

"I dette interview med Dr. Mark Trozzi diskuterer vi sandheden bag den Covid-frygtfortælling, som medierne uophørligt har præsenteret i de sidste 18 måneder. Dr. Trozzi, der er en erfaren akutlæge fra Ontario, er kendt for at gå ud i offentligheden for at afsløre uoverensstemmelsen mellem hans erfaringer fra frontlinjen og den fortælling, der er blevet udbredt i medierne om Covid-"sagerne", overkapacitet på intensivafdelingen og Covid-dødeligheden. Vær med, når vi diskuterer de gribende spørgsmål omkring denne uoverensstemmelse mellem mediernes rapportering og virkeligheden i frontlinjen samt den hidtil usete undertrykkelse af den videnskabelige dialog og forfølgelse af etiske canadiske læger, der taler ud. Hvordan vil dette påvirke lægeprofessionens troværdighed og påvirke den offentlige sikkerhed fremover?"

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk