Interview med Based Liberty

Afsløring af den kriminelle covidvirksomhed

Introduktion

Dr. Mark Trozzi, som har forladt hele sit liv som akutlæge af moralsk og etisk overbevisning om at sige sandheden, slutter sig til mig for at give dig de kolde, hårde fakta. Vi taler om alt om Covid, som du ikke vil høre i nogen af medierne, og om hvor ondt det politiske establishment og det farmaceutisk-industrielle kompleks virkelig er.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk