Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Interview med Rebel News, del 3

Det var en forspildt mulighed, at hydroxychloroquin ikke blev indarbejdet

Introduktion

I del 3 af sit interview med David Menzies forklarer Dr. Mark Trozzi, hvorfor han mener, at det kontroversielle lægemiddel hydroxychloroquin, som tidligere præsident Trump engang har fremhævet, er en forspildt mulighed for sundhedsudbydere i kampen mod COVID-19.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk