Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Reiner Fullmich: Forbrydelser mod menneskeheden og gruppesøgsmål

Introduktion

Denne knap en times video af Dr. Reiner Fullmich beskriver detaljeret COVID's kriminelle virksomhed og beskriver hans organisations gruppesøgsmål mod de intriganter, der står bag det store COVID-bedrag. Dette er en video, der giver håb og inspirerer og deler værdifulde oplysninger. 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk