Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Medicinsk tyranni i New York

NY ønsker at sende COVID "sager, kontakter og bærere" til detentionsfaciliteter

Introduktion

Se Liz Wheeler diskutere det nye og alarmerende lovforslag A416. Dette er et vigtigt emne for især beboere i New York. Desværre er denne video i øjeblikket hostet via YouTube, men for at undgå censur vil vi flytte hosting over på Bitchute så hurtigt som muligt.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk