Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Nyttige råd til forbedring af din immunitet

Introduktion

Her er nogle rigtig gode råd om optimering af immuniteten. Personligt ville jeg ikke overveje den meget eksperimentelle "vaccine" mod denne generelt milde, ikke-dødelige og måske mest fortidige sygdom; men jeg vil helt sikkert følge dette enkle råd hele livet for at få en god immunitet mod alle infektioner. Det er sørgeligt, at vores regeringer knuser vores økonomier og kultur med lockdowns og begraver os i gæld for radikale og dyre foranstaltninger og indsprøjtninger, i stedet for at hjælpe os overhovedet med enkle gode råd som dette. Nyd og lev med disse oplysninger.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk