Dr Mark Trozzi

Internationellt Covid-toppmöte | Goda nyheter från Rumänien

Kanada kanske fortfarande är intaget, men sanningen och friheten vinner mark på planeten Jorden

Även om namn och ansikten i Kanadas regeringar och institutioner fortfarande undertrycker vetenskap, kränker mänskliga rättigheter, sätter munkavle på och förföljer sjuksköterskor, läkare och forskare, samtidigt som de främjar förfalskade och kontaminerade farliga genetiska injektioner, finns det några ljuspunkter i världen. Här är mitt korta tillkännagivande om de evenemang som jag kommer att delta i tillsammans med den rumänska regeringen i helgen. Du är varmt välkommen att delta gratis på nätet. Kolla in den internationella uppställningen och viktiga ämnen.

För gratis livestreaming av evenemangen och för mer information, gå till InternationellCovidSummit.com 

Relaterat material:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

5 kommentarer

 1. Tack Dr. Trozzi. Jag har följt dig från första början. Jag hade aldrig möjlighet att träffa dig personligen, men när du var på akuten hamnade jag på Sunnybrooks akutmottagning flera gånger för min partner som hade flera allvarliga olyckor. Du sticker verkligen ut och står upp för oss alla. Stor tacksamhet och många välsignelser.

 2. Tack så mycket, Dr. Trozzi
  Du är en krigare för en hälsovård som uppfyller den definitionen. Vård som ser till att vår hälsa skyddas, inte går förlorad.

 3. Vänligen publicera ditt tal så att folk kan lyssna på det när de vill!
  Kanske Rumble. Jag kan lägga upp det på Twitter också.
  Tack, Wojciech

 4. all lycka till i Rumänien! Men kom ihåg att detta land är med i Nato och EU ... vilket innebär att det fortfarande inte är ett fritt land.
  Jag var i Euforie/Constanta i tonåren. Ceaucescu hade precis börjat styra där. Ha en bra resa och håll dig säker!

 5. Så glad att du fortsätter att arbeta, vad som verkar vara outtröttligt, för många av oss som är medvetna om fångsten här i Kanada. Jag ser fram emot dina inlägg och gör vad jag kan för de organisationer som kämpar mot narrativet. Älskade att se de anmärkningsvärda människorna, som du själv på Glen's, Bright Light News evenemang i huvudstaden på Eglinton .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska