Dr Mark Trozzi

Rodney Palmer avslöjar CBC:s förräderi mot kanadensarna

Den kanadensiske journalistveteranen Rodney Palmer avslöjar hur CBC och MSM helt har övergett nyhetsinsamlingen för att i stället producera ren propaganda

Rodney Palmer har en imponerande meritlista som kanadensisk journalistveteran. Detta inkluderar 20 år som CTV:s utrikeskorrespondent och CBC:s undersökande reporter, samt som CTV News utrikeskorrespondent och byråchef i Indien, Kina och Mellanöstern. Han har också erfarenhet av att rapportera om utbrott av smittsamma sjukdomar.

Inom några dagar efter covids lansering 2020 blev Palmer chockad över vad han såg hända på CBC och andra nyhetsbyråer. Han observerade en fullständig omvandling från att samla in nyheter till att tillverka propaganda.

Rodney Palmers vittnesmål från NCI krossade matrisen av covida lögner som har använts för att förvirra och splittra oss, tvinga oss till farliga injektioner, främja omotiverat hat mot "ovaccinerade" människor och orsaka dödsfall, sjukdomar och skador. Detaljerna är intressanta och stötande.

Vänligen dela detta särskilt med alla som fortfarande lider av att lita på CBC, MSM, WHO eller den kanadensiska regeringen.

1 minut sammanfattning utdrag

9 minuters utdrag

Fullständig presentation:

Länkar och relaterat material:

Fler inlägg från NCI

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska