Dr Mark Trozzi

Dr Chris Milburn, Dr Laura Braden, Dr Aris Lavranos och Dr Mark Trozzi om sexualisering av barn och medicinska ingrepp på minderåriga.

Vänligen dela detta viktiga samtal, särskilt med föräldrar. Våra barn är under attack. Deras liv och framtid är i allvarlig fara, bara genom att de går till skolan. Vad är det som händer? Vem är det som gör det? Hur kan vi stoppa det? Fyra modiga kanadensiska experter delar med sig av sina insikter från vetenskap, medicin, juridik, filosofi och andlighet till programledaren Scott Spidle.  

Gå med oss och marschera genom Kanada och runt om i världen nästa onsdag den 2 september.

Hitta den anläggning som ligger närmast digeller alla resurser du behöver för att enkelt starta en march-anläggning i din stad, stor eller liten. 

Ja, marschen är igång! Jag kommer att marschera i Toronto under dagen, och deltar i detta evenemang även i Toronto på kvällen. Vänligen kom till oss.

Relaterat material:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

14 kommentarer

 1. Hej, Dr Trozzi, jag kämpar lite av en kamp. Jag är en registrerad sjuksköterska i Nova Scotia. (Så korrupt provins) Jag har varit ledig av medicinska skäl, jag hade en aortaklaffbyte 2022 men bestämde mig för att gå av i november 2021 när tidsfristen var uppe för vaccinmandat. Och de vägrade också ett religiöst undantag. Jag är så glad att jag inte tog den här saken de kallar ett vaccin. Eftersom jag var så, så, så sjuk när de rullade ut H1N1-vaccinet och skämde mig medicinskt för att jag inte ville ta det tillbaka 2009 tror jag. Sjukhuset där jag arbetade på vägrade 2 undantag baserat på lagen om mänskliga rättigheter; religiös och min rätt att vägra baserat på de medicinska uppgifter som finns där ute. Jag sågs för slutkontroll på hjärtkliniken men dessa unga hjärtläkare vill inte säga någonting. Men de måste ju veta, eller hur? Hjärtsjuksköterskorna berättar för mig hur en ovanlig mängd myokardit kommer in genom dörrarna till kliniken (tror att hennes exakta ord var "TONS" och när jag frågade om en åldersgrupp berättade hon för mig var som helst från 18-90 år gammal. De vill inte ge mig en permanent kardiolog. så De läkare som jag ser förändring var 2 år du vet hur det går. Vad jag undrar är om du vet hur jag kan få en rekommendation från någon som kan stödja övertygelsen om att inte ta detta? Sjuksköterskornas fackförening är värdelös, jag tror att de tog en utbetalning också för att gå med på denna charad. De försvarade aldrig sjuksköterskornas röst mycket bra. Älskar att höra ett svar från dig och jag skulle vilja ge mitt nummer men kommer att hålla tillbaka om du inte läser eller får detta inlägg. ps Jag har också ingen familjeläkare stor väntelista här, hon lämnade i maj för grönare betesmarker. Även om hon var här stödde hon jabs.

 2. Vad hände med videon med läkarna Milburn, Braden, Lavranos och Trozzi? Den lades ut på den här sidan tidigare men finns inte längre kvar?

 3. Skulle någon kunna tala om för mig var mars är i Toronto så ska jag vidarebefordra det till mina vänner? Som alltid verkar saker och ting rensas bort, vilket hindrar information från att nå fram. Tack med vänliga hälsningar

 4. Om du bor nära pls delta + minst 1 annan, tis. Sept 19 EDT 7:00 pm, för att fylla Aurora Town Council huvudsakliga rådskammare på Aurora Town Hall, 100 John West Way, Aurora ON L4G 6J1 b/c människor har inte informerats och har inte röstat på politik + åtgärder aka "Strategic Plan" som innehåller 15 minuter "begränsade" städer som fastställts av utländska enheter och icke-statliga organisationer dvs Förenta Nationerna, Världshälsoorganisationen och andra som begränsar alla. TY!

 5. Tack Dr Trozzi, jag är en pensionerad kanadensisk sjuksköterska (65 år) som har följt denna agenda sedan början. Jag vet hur det är att konsumera vår varje dag och natt, för att få ut sanningen där ute. Jag respekterar dig väldigt mycket.
  Kathy i Victoria Harbour, Ontario

 6. Jag vet ingenting om en marsch den 20:e, men jag skulle kunna ge många goda skäl till att göra det.
  Detaljer?
  Länken du skickade hade en fin bild, men jag kunde inte få en video
  Tack,
  Janet Desroches

   1. Hej AJ. Tack för länken till 1 000 000 mars för barn. Jag vet inte om det är den här länken som folk frågar efter. Den här är fortfarande lätt att hitta. Jag tror att de flesta av dessa människor, inklusive mig själv, letar efter länken till den faktiska videon med Drs Milburn, Braden, Lavranos och Trozzi? Jag såg videon en gång och vill vidarebefordra den till vänner. Jag ser den inte längre. Vet du hur vi kan hitta länken till den här videon?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska