Dr Mark Trozzi

Fullständig videosamling av 2023 "vaccin" detox-serien av Dr Mark Trozzi.

MER KOMMER SNART

Telegram
Twitter
Skriv ut
E-post
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

1 kommentar

  1. Jag har flera gånger försökt skicka en check till er för att stödja ert uppdrag, dr Trozzi. Jag skickade en check till Bancroft och den returnerades till mig av Canada Post (olevererbar). På John Henry Westen show (Life Site) sade ni att man kunde skicka en check, men jag kan inte hitta någon adress på er webbplats. Skulle ni kunna skicka mig er adress?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska