Dr Mark Trozzi

Den coolaste möjliga personen som kandiderar till presidentposten

RFK Jr tävlar med den dementa lilla flicksniffaren som stapplar omkring och gör obegripliga ljud.

Kolla in det här. Republikaner mot demokrater är bara den gamla "söndra och härska" bluffen: nonsens och distraktion: olika marionetter, samma marionettspelare; men en god man, är en underbar!

Den dementa barnsniffaren:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

8 kommentarer

 1. En kärngrupp på 18 husrepresentanter från båda de stora partierna gav nyligen en presskonferens. De kallar sig "The Sovereignty Coalition" och de stöder lagförslag HR 79 - The Exit The Who Bill. De har hållit korta tal och dessa kan ses på James Roguskis Substack - https://jamesroguski.substack.com/p/sovereignty-coalition-press-conference?utm_source=substack&utm_
  Huvudsidan för The Sovereignty Coalition finns här - https://sovereigntycoalition.org/ Det finns ett alternativ för utländska supportrar att underteckna deras deklaration för att komma ut ur WHO, längst ner på deras huvudsida. Det finns massor av WHO-information. på James Roguski Substack Archives.

  Tack

 2. Det är så svårt att säga! Enligt Dr. Shiva Ayyadurai, som också kandiderar till president, är Kennedy-familjen korrupt. Hans videor finns på Rumble. Vad man ska tro....

 3. Jag är förvirrad över hur hedervärd Kennedy är... Detta är vad jag läste om Dr Peter Breggin: https://gingerbreggin.substack.com/p/robert-kennedy-steve-kirsch-and-robert Titeln:Robert Kennedy, Steve Kirsch och Robert Malone - Vad handlar det här om?
  "Jag har historiskt arbetat med människor som verkligen har tillhört Deep State Intelligence Community"... Robert W Malone MD, och se sedan ytterligare artikel. Jag önskar personligen att jag kunde se ljuset genom allt detta. Eftersom jag inte är säker på vem som lurar vem?

 4. Åh nej. Kennedy har band som går tillbaka 20 år där han samarbetade som huvudadvokat med en mängd företagsenheter som har djupa förbindelser och tar aktiva oarts i Reset och ESG-initiativ för skojs skull och vinst. Detta förutom hans djupa tro på den globala uppvärmningsbedrägeriet, som en gång sa att alla "förnekare" borde fängslas. Det verkar finnas ett helt stall av dessa "hopp och förändring" kandidater som får sin tidigare berättelse i ordning innan de dyker upp på scenen för att leda oss alla blint till vad pyramidlocket planerar att göra med oss.

  1. Första delen av din kommentar är grundlös.

   När det gäller klimatet tenderar jag att hålla med. Han använder "kol" som en eufemism för CO2 och anser att det är orsaken till klimatförändringar och föroreningar.
   Här är hans uttalande som han ofta presenterar i CHD:s kommentarsfält:

   "Jag har kämpat i 40 år för att stoppa olje- och koljättarna från att förorena vårt vatten, vår luft och våra barn med gifter, arsenik, bensen, PAH, kvicksilver som har förgiftat alla sötvattensfiskar i USA - OCH kol som nu utgör ett existentiellt hot mot vår planet.

   Jag har processat i dessa frågor i nästan fyra decennier. Jag kan vetenskapen baklänges och framåt. För mig är det ironiskt att aktivister som är medvetna om läkemedelsföretagens korruption och girighet fortfarande är blinda när det gäller Carbon's. Rovdjursindustrier använder samma spelbok. Läkemedelsindustrin övertygar allmänheten om att autism-epidemin är en illusion. Big Tobacco svär på att rökning inte orsakar cancer. Monsanto övertygar oss om att glyfosat är ofarligt. På samma sätt gör Big Oil och King Coal allt för att övertyga oss om att kol inte värmer upp planeten.

   De fångar alla tillsynsmyndigheter, tämjer journalister och korrumperar lagstiftare för att undergräva demokratin. De använder sig av samma falska tobaksforskare och legosoldater från biologiska institut för att få fram bedrägliga studier som sår tvivel och ger politisk täckning åt deras korrupta politiker.

   På 1970-talet anställde Exxon världens mest lysande kolforskare för att förstå oljeproduktionen. Företaget stoltserade med att man visste mer om kolmolekylens öde än någon annan på jorden. Interna dokument visar att dessa forskare varnade Exxon för att verksamheten som vanligt skulle smälta polerna, få havsnivåerna att stiga och utlösa katastrofala klimatförändringar.

   I stället för att ändra sin affärsmodell investerade Exxon och dess koldioxidkumpaner en halv miljard dollar i en fyra decennier lång kampanj av lögner och bedrägerier för att lura allmänheten. Deras kampanj stöddes av deras allierade i den djupa staten, underrättelseapparaten, det militärindustriella komplexet och MSM, som tog intryck av sina olje- och bilannonsörer. Denna kartell konstruerade en självmordspakt för mänskligheten och planeten. De är de apokalyptiska krafterna av okunnighet och girighet."

   Han är emot kriget, men ger ändå giftiga stötar.
   "Två av tre är inte dåligt" som i Meatloaf-låten. 😉

  2. Tack, eftersom jag var/är förvirrad över allt detta. Det började med att jag ifrågasatte dr Malones integritet. Nu är jag ännu mer förbryllad över Kennedy och börjar undra om jag slösar bort min tid på att lyssna även på den här, som just nu publicerats om Dr Trozzi. (se länk om Dr. Peter Breggin)

 5. Amerikanska galna militärer, politruker och medicinska tjänstemän bygger laboratorier överallt, inte bara i Ukraina.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/nih-funded-bat-research-lab-leak-colorado/

  Och här är det amerikanska företaget Resilience National Corporation som grundades i Mississauga för inte så länge sedan. De arbetar med levande virus, virusvektorer och andra komponenter (inklusive infektions- och potensanalyser) för att möjliggöra en mer effektiv vaccinutveckling.

  https://resilience.com/

  När jag kontaktade borgmästarens kontor om det, blev jag stonewalled. Jag mejlade dem CHD-artikeln om detta fula företag... fortfarande inget svar.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/cia-linked-mrna-moderna-omicron-covid-booster-shot/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska