Dr Mark Trozzi

Dr Laura Braden avslöjar Big Pharmas lögner och vårdslöshet

En mycket organiserad vetenskaplig djupdykning, som borde leda till arresteringar i Kanada och omedelbart stoppa injektionerna av covider.

Om du gillar att en högt kvalificerad vetenskapsman förklarar detaljerad vetenskap så att vi alla kan förstå den, kommer du att älska dr Bradens presentation.

Dr Laura Braden har två naturvetenskapliga examina (cellulär/molekylärbiologi och neurovetenskap), en doktorsexamen i biologi/molekylär immunologi och två postdoktorala stipendier (patologi/mikrobiologi och immunologi).

Denna ytterst kvalificerade vetenskapsman höll en välorganiserad presentation inför National Citizens Inquiry i Toronto. Hon decimerar den kriminella kovidiska agenda som genomförs mot kanadensare. Hon avslöjar bedrägeri om virusets ursprung, maskering, asymptomatisk spridning, missbruk av PCR-teknik, undertryckandet av säkra och prisvärda covidbehandlingar som ivermectin och hydroxiklorokin och den hänsynslösa massadministreringen av farliga otestade mRNA-injektioner.

Jag hoppas att poliser och militärer som tittar på detta kommer att inse sin plikt och agera mot förövarna av de kovida brotten mot mänskligheten som finns i regeringen, medicinska tillsynsmyndigheter, stora läkemedelsbolag, media och andra institutioner.  

Hjälp mig främja och stödja den nationella medborgarundersökningen. Här är mer information och alla länkar. Förhören fortsätter över hela Kanada under de kommande två månaderna. Du kan delta personligen eller titta på online.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

21 kommentarer

 1. Vad är det som orsakar förkylning, influensa etc. om det inte är ett virus? Jag har just kommit över en förkylning. Den var inte bakteriell, så det måste vara virus.
  Jag förstår inte riktigt detta.

 2. Jag tänker bara säga detta mycket enkelt...

  VIRUS INTE EXISTERAR.

  Så... inget behov av vacciner, masker, mandat, social distansering, receptfria influensamediciner och liknande, ETC ETC ETC ETC.

  Just nu är ni alla inom hälsofrihetsrörelsen fångade i ett falskt paradigm och försöker att processa eller resonera er ut.... STOP.

  Ingen har någonsin bevisat i något experiment som någonsin genomförts med hjälp av ordentliga vetenskapliga kontroller att virus existerar i naturen, att de är patogena och smittsamma.

  Om du känner till något publicerat experiment eller dokument, låt mig veta. Du kommer inte att hitta några.

  Så... du vill rädda dig själv, dina barn, din mormor eller vad det nu är som du tror att din motivation är?????

  Utmana sedan din regering att bevisa att virus är verkliga. För faktum är att om virus faktiskt finns på riktigt, då SKULLE ni ta social distans, bära mask och följa alla de hälsobestämmelser som ni påstår er vara emot. Om virus i stället inte är verkliga är det uppenbara resultatet att ni inte behöver göra något av detta.

  Börja undersöka det, snälla... VIRUSER ÄR INTE VERKLIGA FOLK.

  1. Jag antar att alla virologer runt om i världen inte fick meddelandet Aaron. Jag har gjort lite forskning om detta också, och du har fel, sir. Alla alternativa medier är inte heller sanningsenliga.

 3. Absolut uppenbarelse...fortfarande något nytt att lära sig efter tre års läsning och lyssnande på "crapovid"-sagan.
  Den här kvinnan var fantastisk... Jag önskar att hon är tillbaka på sitt jobb.

 4. Jag är så tacksam för dig, dr Mark, och för alla modiga krigare där ute. Tillsammans gör vi en enorm skillnad. Välsigna er alla! Det är en ära att vara här. Vi ses i sommar! Mycket kärlek och tacksamhet.

 5. Detta var verkligen en övertygande presentation och jag planerar att spela upp den igen för att hjälpa mig att bättre förstå all den vetenskap som en hjärna som inte är vetenskapsman kan hantera. Detta är en relaterad men lite ovidkommande fråga som jag nyligen har stött på.
  Har någon kommenterat den kanadensiska författaren Christine Masseys arbete? Hon hade gjort hundratals FOI-förfrågningar över hela världen och bett hälsovårdsmyndigheterna om bevis för att SARS. COV2 har isolerats, inte bara modellerats. Tydligen har inte ett enda bevis visats. Jag är verkligen förbryllad.

  1. Detta är en avgörande punkt, Jack. Faktum är att hela virusparadigmet MÅSTE ifrågasättas NU innan det är alldeles för sent.

   De som tillhör "rörelsen för medicinsk frihet inom hälsovården" har uppenbarligen ännu inte kommit fram till den uppenbara logiska slutsatsen att så länge de tror på virus kommer INGEN av appellerna till auktoriteter någonsin att leda till någon frihet.

   Det är som om de som deltar i denna rörelse helt enkelt är FÖR INTELLIGENTA för att förstå denna mycket grundläggande och logiska slutsats. Vi KAN INTE resonera med auktoriteter så länge vi existerar i deras utrymme att tro att virus är verkliga.

   Människor blir sjuka... Ingen förnekar detta... Men vi i NO VIRUS-rörelsen förstår att sjukdom INTE orsakas av ett virus.

   Christine Massey förstår detta... precis som du sa.

 6. Jag uppskattar verkligen hennes kommentarer och det var verkligen upprörande att min arbetsgivare tvingade mig att bära en mask utan undantag och att ta ledigt i fyra månader för att jag vägrade att ta dödspåbudet. Dessa människor lyssnade inte på förnuft och måste hållas ansvariga!

 7. Inget av detta var förhastat. Patenten för sars cov2 togs för flera år sedan, liksom vax-patentet. De hade redan ritningarna. Dessa injektioner tillverkades avsiktligt dåligt, med små mördarpartier så att folk skulle tro att något annat dödade och skadade. Detta får ALDRIG hända igen! Vi behöver inga vacciner. Vi har exceptionella kroppar som utformats av vår skapare. Läs boken Sköldpaddor hela vägen ner: vaccinvetenskap och myt.

  1. Ja, RJ, du har rätt. Jag rekommenderar starkt Turtles all the way down även om det inte är en lätt bok att läsa. Ett annat ställe att lära sig sanningen om vacciner är Vaccine Choice Canada. ALLA vacciner är värdelösa och skadliga. Alla är designade.

 8. Upplysningen av denna presentation är av största vikt för att hjälpa oss att förstå vad som har dolts och använts för att tvinga fram regeringens lömska avsikter och manipulera massorna.
  Tack och lov har hon bestämt sig för att tala ut och hjälpa oss att förstå hur vi har blivit lurade.

 9. Hej Dr Trozzi. Tack för att du lade ut dessa videor från NCI. Skulle det vara möjligt att ladda upp dem i högre upplösning?

 10. Fortsätt med det goda arbetet, dr Trozzi. Ert nyhetsbrev ger så mycket hopp och ljus i denna mörka värld.

 11. Ett stort tack till Dr. Laura Braden från Oregon. Jag uppskattar att hon gjorde denna presentation efter att ha blivit så illa behandlad av sin arbetsgivare, vilket visar att hon är en tuff kille och en utmärkt människa. Det är svårt att acceptera att våra styrande organ vill döda oss, det tar tid att komma till rätta med det. Mitt hjärta går till henne och hennes fortsatta resa inom hälso- och sjukvården.

  1. Din regering vill verkligen döda dig. Antingen för att de är dumma eller för att de hatar sina medmänniskor.

 12. Jag skulle gärna vilja höra Dr. Braden tala om hur virus kan hoppa från olika djur till människor med tanke på nästa virus som är på väg (fågelinfluensa), vilket innebär att de kommer att avliva många lantbruksdjur och att människor kommer att behöva fler injektioner och låsningar, misstänker jag. Jag är inte säker på om målet är att påverka vår livsmedelsförsörjning eller att ge oss mer gifter i kroppen, eller båda.

  1. Jag skulle också gärna vilja att hon förstod att virus helt enkelt inte existerar på det sätt som virologin hävdar att de bevisar att de existerar, dvs. genom cellkulturens isoleringsprocedur för virus.

   Om du inte har undersökt det själv måste du göra det. ALLA som påstår sig stödja medicinsk frihet inom hälsovården har ett ansvar att lägga sina känslor åt sidan och undersöka saken. Alla som inte är partiska eller intelligenta måste dra slutsatsen att VIRUSER INTE EXISTERAR.

   1. Det verkar vara mycket omdiskuterat om huruvida virus existerar eller inte. Många vetenskapsmän och virologer kommer att säga att de faktiskt existerar. Varifrån kommer din information? Är du säker på att den är giltig? Förstå mig rätt, jag kritiserar eller ifrågasätter inte din information Aaron, jag är bara nyfiken på varifrån du fått denna information eftersom jag har sett flera vetenskapliga tidskrifter som erkänner virus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska