Dr Mark Trozzi

Dr David Martin PhD - åtal för massmord inom kort

"Om du tror att detta har något att göra med hälsa och ett virus är du vansinnig."

Dr David Martin är nu en etablerad mästare i kovidkriget. Denna globala expert på immaterialrätt har visat vägen genom att avslöja årtionden av patent och andra immaterialrättsliga bevis för de överlagda brotten mot koviderna, inklusive överlagda massmord, utpressning och bedrägeri. Dessa bevis utgör nu ryggraden i de mål i domstolarna som tar itu med de kriminella i Covid-ärkena.

Biden, Trudeau, Fauci, Baric, Daszak och andra namnges i denna lagliga jakt på ärkebrottslingar.

Martin påminner oss om att vi inte får slösa vår energi på irrelevanta debatter, utan måste fokusera på åtal. Hjälp oss att se till att hela världen vet att alla som på något sätt främjar den kovida agendan är medskyldiga.

Här är några citat av Dr Martin:

"Alla brottsbekämpande myndigheter som stöder Trudeau hjälper och uppmuntrar de brottsliga handlingar som begås av Kanadas regering, University of British Columbia, Acuitas, AlCana, Thomas Madden och Pieter Cullis."

"Det spelar ingen roll vilka kliniska prövningar som gjorts eller inte gjorts, vi måste koncentrera oss på att åtala de terrorister som nu har hjälpt till att mörda miljontals människor."

"Ett biologiskt vapen som levereras med ett bärare som utvecklats av Kanadas regering. Pfizer, BioNtech och Moderna betalar royalties till Kanada för varje skott. högsta nivå. Trudeau och Kanadas regering är medskyldiga och skyldig till utpressning och konspiration för att begå terrorhandlingar."

Om du törstar efter rättvisa, här är 12 uppfriskande minuter:

Fler fantastiska nyheter och resurser från Dr David Martins team: Prosecutenow.com

Relaterat material:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

1 kommentar

  1. Detta är fantastiskt. Det är trevligt att se dig här. Jag föreslår att du skapar en kanal på Rumble och intervjuar personer med inflytande där och lär andra att göra som du gör. Lägga kriminella stämningar överallt i våra samhällen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska