CBC har bilder på offer som de leder till slakt.

De statligt finansierade propagandisterna ignorerar bevisen och förblir oförsonliga.

Måndagen den 27 februari före gryningen täckte aktivister för covid sanning fönstren och dörrarna till CBC:s huvudkontor i Toronto med bilder och berättelser om några av de människor som skadats eller dött till följd av felaktigt framställda genetiska injektioner med covid-19. Dessa statligt finansierade propagandister fortsätter att marknadsföra biovapnen som "säkra och effektiva vacciner", och de fortsätter att leda oskyldiga människor till slakt.

CBC tog omedelbart bort alla bilder på offren. De kommer inte att rapportera om detta, men Bright Light News gjorde det. Här är den fyra minuter långa videorapporten.

Tack till Bright Light News för att ni ständigt lyfter fram viktiga frågor. För att hjälpa oss att stödja Bright Light News ber vi dig donera här eller skicka en e-överföring till [email protected].

Relaterat material:

  1. Rodney Palmer avslöjar historisk antikanadensisk propaganda. Den 28 januari avslöjade Rodney Palmer hela den traditionella journalistiken globalt och anklagade dem för att ha deltagit i "det största propagandaslaget i mänsklighetens historia".
  2. Massmördarna i dinosauriemedia. Jag är inte överdriven. Att leda människor till slakt är mord.
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska