Dr Mark Trozzi

Rodey Palmer avslöjar historisk antikanadensisk propaganda

Den 28 januari avslöjade Rodey Palmer hela den traditionella journalistiken globalt och anklagade dem för att ha deltagit i "det största propagandaslaget i mänsklighetens historia".

Här är den tredje av fyra presentationer av paneldeltagarna, inklusive mig själv, som hölls av Bright Light News den 28 januari 2023 på Zoetic Theater i Hamilton. Den erfarne journalisten Rodey Palmer analyserade och avslöjade den roll som Kanadas statligt finansierade propogandister spelade när de lurade kanadensare och världen under hela Frihetskonvojen och hela den kovida eran. "De har blod på sina händer!"

Korta klipp:

CBC har blod på sina händer (2 minuter)

Historiens största skattefinansierade propagandasatsning (2 minuter)

Fullständig presentation:

Angående Rodney Palmer skrev Glen Jung från Bright Light News:

Rodney Palmer, före detta journalist, bröt först ner den usla mainstream-rapporteringen om frihetskonvojen som ingen annan journalist kan göra (vår intervju). Den 28 januari avslöjade Palmer hela den traditionella journalistiken, globalt sett, och drog in dem i "det största propagandaslaget i mänsklighetens historia".

"Vad jag ser i det här är att vi har en omfattande kontroll över de budskap vi alla hör som jag inte ens kände till själv för en vecka sedan innan jag började undersöka det här. Den är total och fullständig."

I den mest omfattande och allvarsamma analysen av dagens medier, som avslöjar och går bortom det nya initiativet, tog Palmer, en purist och relik av etisk journalistik, återigen på sig sin utredningsmössa för att avslöja den mekanism av lögner och bedrägerier som ligger till grund för och stimulerar Covid-berättelsen och den dödliga mRNA-"vaccinations"-kampanjen. "De har blod på sina händer. Och om de tillkännager det i morgon har de fortfarande blod på sina händer."

Hjälp Bright Light News att fortsätta att lyfta fram viktiga frågor. För att hjälpa oss att stödja Bright Light News ber vi dig donera här eller skicka en e-överföring till [email protected].

Andra presentationer från den 28 januari 2023 på Zoetic Theater:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska