Sanningen om Covid når ut till allmänheten i Kanada

Sauga 960 AM Radio, 1 februari, Richard Syrett med dr Mark Trozzi

Vänner, vi kan sluta vänta på att den kovida sanningen ska hitta en "vanlig" strandhuvudperson i Kanada. Den 1 februari visade Sauga 960 AM talradio på riktig journalistik och gav röst åt den kovida sanningen över radiovågorna i Kanada. RIchard Syrett och jag diskuterade covid, injektionerna, dödsfall och skador, korrupta medicinska tillsynsmyndigheter och strategier för att avslöja och åtala brotten. Här är inspelningen.

För mer riktig radiojournalistik lyssna på Sauga 960 AM radio i Peel-regionen i Ontario, Besök deras webbplats., den Richard Syrett Showoch följ dem på sociala medier @RichardSyrett och @Sauga960AM.

Relaterat material:

Komisk lättnad

Budskapet i musiken

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

3 kommentarer

 1. Min oro som en icke-vaxxad cancerpatient är att när jag genomgick en bröstoperation hamnade jag i en akut operation för ett hematom. Nästa dag fick jag en blodtransfusion. Min oro är om det blodet var förorenat med covid vax och om det skadade mitt blod och immunsystem etc.? Ingen verkar ha ett svar på det. Min operation och transfusion var februari 2021. Jag tänkte aldrig på det förrän några veckor efter det faktum. Någon information om detta?

 2. Dr Trozzi,
  Jag har följt dig och ditt korståg för ärlig medicin under en längre tid nu.
  Jag kom i kontakt med The Wellness Company för flera månader sedan genom Dr. Peter McCullough
  Jag ringde faktiskt till företaget för att fråga om kanadensarnas tillgång, men det verkar som om det är för tidigt. Vi behöver verkligen denna väg här i vårt korrumperade sjukförsäkringssystem i Kanada.
  Jag hoppas att du blir en hörnsten!
  Utmaningen blir att visa kanadensarna att vårt förmodade hälso- och sjukvårdssystem är gratis, när det huvudsakligen är en gratisresa för Big Pharma.

  Var stark och fortsätt!

  Jack McCullough
  Vancouver BC
  604-603-6216

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska