Dr Mark Trozzi

Varning för genetisk transfektion av "vaccin"

"Det ser ut som om messenger RNA överförs från de vaccinerade till de ovaccinerade nu." - Dr McCullough

Spike Protein Shedding (vi visste redan om det)

Glykoprotein för spik.

Genetiskt mRNA covid Injektionsoffer producerar spikprotein vanligtvis i två veckor till två månader, vissa längre, och kanske en del permanent ; De utsöndrar dessa spikproteiner, som kan vara giftiga för många oinjicerade personer.. Det visste vi redan. Det är ett begränsat fenomen, och de naturliga personernas symtom från exponering för spikprotein efter kontakt med ett injektionsoffer är tidsbegränsade och självupplösande. Ivermectin och andra medel mot spikprotein hjälper till att lindra dessa symtom.  

Spike-protein produceras i kroppsvätskor, inklusive bröstmjölk, och är giftigt för ammande barn.

Genetisk transfektion (detta är värre)

Exosomer som lossnar från cellen

Vad som är ännu mer oroväckande, som Dr McCullough beskrev ovan, är att injicerade individer faktiskt kan avge det genetiska materialet, det spikprotein som kodar för messenger RNA, i extracellulära vesiklar eller exosomer, som kan överföra deras naturliga, icke-injicerade kontakter och nära och kära.

Det spikproteinkodande messenger RNA finns i tre former i blodet hos injicerade personer: i fri form, i de injicerade nanopartiklarna och i extracellulära vesiklar (EV), även kallade "exosomer", som i huvudsak är nanopartiklar som produceras av våra egna celler. De extracellulära vesiklarna kan innehålla både det syntetiska mRNA och/eller det giftiga spikproteinet.

De konstgjorda nanopartiklarna, som är större än EV:s, utsöndras främst i avföring och urin. De mindre extracellulära vesiklarna kan dock hittas i saliv, svett, bröstmjölk och andra kroppsliga sekret, troligen även i sperma. Det finns därför en mycket verklig oro för att mRNA som innehåller extracellulära vesiklar kan överföras från injicerade personer till icke-injicerade personer genom inandning, kyssar, amning och sexuell kontakt. Hårfolliklar kan också underlätta invasionen av extracellulära vesiklar direkt genom även frisk intakt hud.  

mRNA

Det har varit känt i flera år att mRNA som är inkapslat i extracellulära vesiklar är skyddat från magsaften och kan transfektera tarmceller efter oralt intag, därav faran för ammande spädbarn.

Allt detta innebär att även om de naturliga personerna motstår injektionerna kan de genom nära fysisk kontakt med injicerade personer drabbas av samma genetiska invasion i sina egna kroppar. Vi kan också börja producera spikprotein internt och inleda alla de sjukdomsprocesser som följer, inklusive autoimmuna tillstånd, koagulering, immunbrist, reproduktionsstörningar med mera.

Dessutom, som vi tidigare har berättat, är det injicerade mRNA som kodar för spikproteiner från coronaviruset, kan få tillgång till processen för omvänt transkriptas och till och med vara permanent införlivas i offrens DNA. Detta kan gå så långt att barn till injicerade föräldrar föds permanent genetiskt förändrade för att producera det giftiga proteinet covid spike så länge de kan överleva.

Jag stöder åtminstone Dr McCulloughs mjuka försiktighet att förlänga tiden för att undvika intim kontakt med injektionsoffer under en längre period än vad man tidigare trott: Tre månader till exempel.

Mer forskning behövs och pågår. Det borde ha gjorts innan dessa genetiska injektioner överhuvudtaget övervägdes för administrering till människor, för att inte tala om innan de nu injiceras i mer än hälften av alla människor på jorden!

Detta lägger ytterligare ett lager till vårt krav på att alla dessa genetiska injektioner omedelbart ska upphöra.

Helene Banoun

Här finns en utmärkt artikel av Helene Banoun som granskar och refererar till många relevanta studier. Författarens slutsatser inkluderar detta uttalande:

"Alla dessa studier visar att EVs som bär mRNA och spik därför kan utsöndras via olika kroppsvätskor och kan komma in genom transkutan eller inhalation hos ovaccinerade individer (liksom via bröstmjölk hos spädbarn och genom transplacental passage hos foster och varför inte via sperma)."

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska