Dr Mark Trozzi

Global News ifrågasätter sambandet mellan dödsfall bland läkare och covid-19-injektioner.

Global News förbereder sig för att publicera en artikel som ifrågasätter ett av mina senaste inlägg, som också publicerades på Druthers. I detta inlägg förklarades Dr Makis senaste arbete om den häpnadsväckande ökningen av dödsfall bland kanadensiska läkare efter deras egna genetiska covidinjektioner. Här är mitt pressmeddelande som svar på en förfrågan som Ashleigh Stewart från Global News skickade till min advokat. Stewart hävdar att familjemedlemmarna till de avlidna läkarna inte håller med om Dr Makis statistiska analys.

PROCESSARBETEN

1 december 2022
TILL:  Ashleigh Stewart | Globala nyheter
FRÅN: Dr. Mark Trozzi

Pressmeddelande om kanadensiska läkares död

Referens: Artikel i Druthers, nummer #24, november 2022

Kära fröken Stewart,

Jag börjar med att citera din e-postförfrågan till min advokat Michael Alexander:

Den 1 december 2022, klockan 8:52, skrev Ashleigh Stewart <[email protected]> skrev:

Tack Michael

Jag har ytterligare en fråga som jag hoppas att ni kan förmedla till dr Trozzi - för det första, känner ni till denna tidningsrapport? https://druthers.net/wp-content/uploads/2022/11/druthers-november-2022-resized.pdf

Trozzi gör några mycket djärva påståenden här - han drar slutsatsen att [sic] alla 80 av dessa läkare dog efter att ha fått vaccinet. Jag har kontaktat deras familjer. Inte en enda person sa att deras älskade dog på grund av vaccinet. Kan herr [sic] Kan Trozzi kommentera varifrån han fått sin information om dessa dödsfall och svara på anklagelserna från familjemedlemmar om att han förolämpar deras minnen genom att ljuga för allmänheten om hur de dog?

Som svar på din fråga och ditt påstående att familjemedlemmar till de avlidna läkarna inte håller med om Dr. Makis analys, som citeras i min artikel, ger jag dig följande svar:

Jag står bakom Dr. Makis vars analys bygger på uppgifter från Canadian Medical Association och andra välrenommerade källor. Siffrorna i denna oroande fråga visar på ett tydligt samband mellan ökad dödlighet bland läkare och administrering av Covid-19-injektioner. Som Dr. Makis och hans team noterar:

  1. För läkare under 30 år beräknas antalet dödsfall vara åtta gånger högre 2022 jämfört med genomsnittet före injektionerna 2019-20;
  2. För läkare under 40 år beräknas dödsfallen vara fem gånger högre år 2022 jämfört med genomsnittet före injektionerna 2019-20;
  3. För läkare under 50 år beräknas dödsfallen vara två gånger högre år 2022 jämfört med genomsnittet före injektionerna 2019-20.

Detta oroande samband förtjänar ytterligare studier för att fastställa om det finns ett klart orsakssamband med injektionerna. För närvarande använder dock de flesta rättsläkare i landet inte den immunofluorescerande färgningsproceduren som skulle kunna avslöja om den massiva produktionen av spikproteiner som orsakats av de mycket experimentella genetiska injektionerna har lett till dessa läkares död eller till någon annan där ett liknande samband är uppenbart.

I Druthers artikeln, som ursprungligen publicerades i mitt dagliga nyhetsbrev, framförde jag mina kondoleanser till de avlidna läkarnas familjer. Jag framför mina kondoleanser en andra gång. Om någon familjemedlem har blivit förolämpad eller oroad av de frågor som tagits upp i Dr. Makis analys och mina ansträngningar att uppmärksamma allmänheten på dem, så är jag verkligen ledsen. Min plikt som läkare är dock att inte göra någon skada, och jag är därför bunden av den hippokratiska eden att varna dessa familjemedlemmar och folket i vårt land för de potentiella faror som kan uppstå till följd av Covid-19-injektioner, som inte längre kan betraktas som säkra och effektiva.

Jag kommer att publicera detta svar på drtrozzi.org, och Alexander kommer att publicera det på LinkedIn, för att säkerställa att rapporteringen är korrekt.

Med all respekt,
Dr Mark Trozzi
per: Michael Alexander, MA, JD, LLM
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska